Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Του χρόνου ο Ολυμπιακός θα μεγαλουργήσει»

«Του χρόνου ο Ολυμπιακός θα μεγαλουργήσει»
Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 - 22:44

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 της Ξάνθης στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έτσι αποχαιρέτησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Ναό, μιας και αυτό ήταν το τελευταίο φετινό εντός έδρας ματς.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο επίτιμος πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» στις δηλώσεις του τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και ότι του χρόνου θα μεγαλουργήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά:

«Σήμερα ο Ολυμπιακός έπαιξε φοβερή μπάλα όπως συνήθως στα τελευταία παιχνίδια. Θυμόσαστε ότι εγώ πριν από δύο μήνες είχα πει ότι τον Ολυμπιακό θα τον δείτε τον Μάρτιο να παίζει μπάλα και θα δείτε τεσσάρες και πεντάρες. Ευτυχώς δεν έπεσε έξω πουθενά σε αυτά τα προγνωστικά. Ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι είναι μακράν η καλύτερη ελληνική ομάδα, οι άλλοι έδωσαν τα μισά παιχνίδια από τον Ολυμπιακό και είναι σαν “πεθαμένοι”, και αν δεν είχαν την τεράστια εύνοια που έχουνε από αλλού, δεν θα πω τα ξέρει όλος ο κόσμος, δεν χρειάζεται να τα ξαναπώ εγώ από πού έχουνε την εύνοια διότι ομάδα δεν είναι. Ο Ολυμπιακός έφτιαξε την ομαδάρα, ευρωπαϊκή ομάδα και ξέρετε που φαίνεται αυτό; Όταν σε fair play βάζεις γκολ την φάση των αντιπάλων το fair play, δεν είσαι μεγάλη ομάδα. Είσαι πολύ μικρή ομάδα. Ο Ολυμπιακός ουδέποτε θα έκανε αυτό που έγινε σε ματς, δεν θέλω να αναφέρω ονόματα, καταλαβαίνει ο κόσμος αμέσως ποιους εννοώ. Είναι ντροπή και αίσχος το fair play να βάζετε γκολ. Εγώ σαν Ολυμπιακός αν το κάνανε αυτό οι παίκτες μου θα είχα χαλάσει τον κόσμο. Τουλάχιστον. Απέδειξε ότι και σήμερα ο ΠΑΟΚ βρήκε ένα δύσκολο αντίπαλο, την Λάρισα και ήρθε ισοπαλία και εγώ δεν ξέρω πως και τα λοιπά. Παρά την εύνοια που έχει από όλους τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες οι οποίοι είναι εν ενεργεία τώρα. Ελπίζουμε ότι θα φύγουνε φέτος, θα πάει ο καθένας σπίτι του και θα αναπνεύσει το ποδόσφαιρο.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ήταν καταπληκτικοί. Φωνάζανε όλοι Ολυμπιακός σήμερα και συγκινήθηκα πάρα πολύ. Έτσι πρέπει να είναι σε όλα τα παιχνίδια. Το όνομά μας είναι Ολυμπιακός και τίποτα άλλο. Συγκινήθηκα πραγματικά. Ήταν καταπληκτικοί όλοι στο γήπεδο. Ο προπονητής μας είναι καταπληκτικός και επιμένω σε αυτό. Τον βλέπω κάθε μέρα στου Ρέντη πως προπονεί την ομάδα, είμαι μαζί τους με όλα τα παιδιά στου Ρέντη, γιατί τα πρωταθλήματα κερδίζονται στου Ρέντη. Πουθενά αλλού. Εδώ στο γήπεδο έρχονται απλώς να τους απολαύσουν οι φίλαθλοι και να τους χειροκροτήσουν οι φίλαθλοι. Και πιστέψτε με κάνουν πάρα πολύ δουλειά με τον προπονητή, ο οποίος από το πρωί μέχρι το βράδυ ασχολείται με αυτούς και είναι ευτυχώς η πρώτη ελληνική ομάδα που βλέπω με τόσο μεγάλη ευχέρεια να παίζει την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή. Σήμερα είδατε, βάλαμε τέσσερα γκολ και έπρεπε να βάλουμε πολλά περισσότερα. Με τόση μεγάλη ευχέρεια, τρέχουν όλοι, ξεμαρκάρονται, βλέπεις ομάδα ποιότητας ευρωπαϊκής. Και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός του χρόνου με μια δύο προσθήκες από τον πρόεδρο ο οποίος κάνει τα πάντα και πάντα θα κάνει τα πάντα, ότι θα είναι πολύ καλύτερος από φέτος, δεν θα παίζεται. Φτάνει και εμείς να λάβουμε τα μέτρα μας και αν χρειαστεί να πάμε και στην Ευρώπη.

Εγώ θα το κάνω αυτό όταν θα έχω χρόνο, θα πηγαίνω κάθε λίγο και λιγάκι αν δω παρατυπίες στη FIFA και την UEFA. Δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω. Είμαι επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, μπορώ να υποστηρίξω τον Ολυμπιακό μέχρι να πεθάνω. Και δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον υποστηρίξω και να μην δω τι θα κάνει ο Ολυμπιακός και ντρέπομαι το πώς θα πάρουνε οι κύριοι αυτοί το πρωτάθλημα Ελλάδας. Είναι ανίκανοι να το πάρουνε. Τώρα θα μου πείτε ποιο πρωτάθλημα Ελλάδας. Εβδομήντα χρόνια κυνηγούσανε και αν θα το πάρουνε τελικά γιατί εγώ ξέρετε μέχρι τελευταίας στιγμής δεν είμαι σίγουρος. Αλλά με τα δεδομένα αυτά θα ήταν και αίσχος να το χάσουνε. Μετά από τους “κόπους” που κάνανε.

Πέσανε τέσσερις ομάδες κατηγορία για τους κύριους αυτούς. Ο Πλατανιάς, η Κέρκυρα, ο ΟΦΗ τώρα που κινδυνεύει τρομακτικά και η Βέροια. Για τους κυρίους αυτούς. Πέσανε κατηγορία. Τώρα δε κινδυνεύουν δύο άλλοι φίλοι του. Και ξέρετε τι εννοώ με αυτό. Πήγανε επτά χιλιάδες φίλαθλοι εκεί πέρα για να τα πούμε όλα να ξέρει ο κόσμος από σήμερα το τι γίνεται. Με τις ευλογίες του κύριου Βασιλειάδη. Και ήταν και τρεις χιλιάδες απ’ εξω μου είπαν σήμερα τα παιδιά της Ξάνθης.

Ο Ολυμπιακός εκατό να πάνε θα βρούνε τον τρόπο πώς να τους τιμωρήσουν. Πήγαν στα Γιάννενα, κάψανε τα Γιάννενα και δεν ασχολήθηκε κανείς. Γι’ αυτό τα αναλύω τα θέματα για να ξέρει ο κόσμος το τι γίνεται. Ο πρόεδρός μας είδε το τι γίνεται, έκανε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με πάρα πολύ καλούς παίκτες. Θέλει μεγάλη προσοχή τώρα από εδώ και μπρος τι θα πάρουμε και το τι θα δώσουμε, ο Φορτούνης, Φορτούνης, ο προπονητής, προπονητής, βλέπεται την ομάδα “πετάει”. Τώρα στα τέλει του πρωταθλήματος. Οι άλλοι σας είπα και από την αρχή ότι δεν δώσανε ματς για να κουραστούνε. Τώρα που φτάσαμε στο τέλος έχουν πεθάνει. Κάτι γίνεται δηλαδή εκεί πέρα.

Και θέλω να πω και κάτι άλλο. Σήμερα ήρθε η Λάρισα, ήταν η μόνη ομάδα που αντιστάθηκε στη λαίλαπα του ΠΑΟΚ, τη φιλική με άλλα ορισμένα σωματεία. Μπράβο της, συγχαρητήρια, στον κύριο Κούγια και στη Λάρισα. Γιατί αποδείξανε, και μην ξεχνάτε ότι έχει πάρει και ένα πρωτάθλημα η Λάρισα. Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει δύο και πάει για το τρίτο για να ισοφαρίσει τον Άρη. Στο Θεό σας δηλαδή. Πρέπει να ζήσει μια γενιά ολόκληρη, εκατό χρόνια, εάν ποτέ κάπως πλησιάσει τον Ολυμπιακό που έχει 45 πρωταθλήματα. Κύπελλα άλλα τόσα, δηλαδή η διαφορά είναι η μέρα με τη νύχτα. Αλλά να το παίρνει το πρωτάθλημα όπως πρέπει. Τίμια. Και να το καταλάβουνε αυτοί οι κύριοι που πλαισιώνουνε τη Super League και την ΕΠΟ ότι επιτέλους να αφήσουν τις συμμαχίες και να αφήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο ήσυχο. Γιατί γίνανε σημεία και τέρατα φέτος. Εγώ προσωπικά δεν θα τα αντέξω ξανά αυτά τα πράγματα. Έχω κάθε δικαίωμα να μιλάω ελεύθερα. Και σας είπα από την αρχή θα είμαι πίσω από τον Ολυμπιακό, παντού. Δίπλα στον πρόεδρο, γιατί ο πρόεδρος δίνει μεγάλη μάχη με όλους αυτούς, και βλέπεται με το παραμικρό, για όλα φταίει ο πρόεδρος. Και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός του χρόνου θα μεγαλουργήσει αλλά θέλει μεγάλη προσοχή και από εμάς. Οι φίλαθλοι να είναι κόσμιοι, να μην δίνουν την παραμικρή αφορμή πουθενά. Και όλοι οι υπόλοιποι να ασχοληθούμε μόνο με τον Ολυμπιακό και με τα διάφορα που γίνονται, τα μαγειρέματα πέριξ του Ολυμπιακού.

Συγχαρητήρια στην ομάδα, συγχαρητήρια στον πρόεδρο. Συγχαρητήρια στα παιδιά, σε όλους. Ο Ολυμπιακός σήμερα έδειξε ότι είναι ευρωπαϊκή ομάδα».

Διαβάστε επίσης