Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βροχή» τα γκολ στο Ναό!

«Βροχή» τα γκολ στο Ναό!
Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 - 19:03

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με πολύ ωραίο τρόπο τις υποχρεώσεις του στη φετινή σεζόν στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στην Ξάνθη, παίρνοντας τη νίκη με 4-0 κόντρα στους Ακρίτες.

Οι «ερυθρόλευκοι» στον δεύτερο γύρο του φετινού πρωταθλήματος ήταν καταιγιστικοί στο γήπεδό τους, μετρώντας σε 6 παιχνίδια 23 γκολ, στα οποία πανηγύρισε ισάριθμες νίκες.

Μάλιστα, το πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι Πειραιώτες σε αυτές τις 6 αναμετρήσεις, έχει σημειώσει 4 τεσσάρες και 1 πεντάρα!

Πιο συγκεκριμένα, στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος ο Θρύλος έχει επικρατήσει εντός έδρας με 4-0 του Πανιωνίου, με 4-1 της ΑΕΚ, με 5-1 του ΟΦΗ, με 4-1 του Άρη, με 2-1 τον Ατρόμητο και τέλος την Κυριακή (14/04) με 4-0 της Ξάνθης.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι οι Πειραιώτες είχαν νικήσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 4-0 την Λάρισα για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η οποία ωστόσο είχε αναβληθεί και ουσιαστικά πραγματοποιήθηκε στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν.

Όπως γίνεται, επομένως, αντιληπτό «έβρεξε» γκολ στο Φαληρικό γήπεδο, κάτι στο οποίο συνέβαλλε σε τεράστιο βαθμό, ο φανταστικός κόσμος της ομάδας, ο οποίος βρίσκεται και θα συνεχίσει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό του αγαπημένου του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

Στην κορυφαία ενδεκάδα Σενεγαλέζων ο Σισέ! (pic)

Στην κορυφαία ενδεκάδα Σενεγαλέζων ο Σισέ! (pic)

Νέα διάκριση για τον αμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος βρίσκεται για ακόμη μία εβδομάδα στους κορυφαίους Σενεγαλέζους παίκτες. Όπως και ο Ντιαλό, ο οποίος «συνδέεται» με τους Πειραιώτες.

Δεν ξεχνά τον Ναό ο Κασάμι! (pic)

Δεν ξεχνά τον Ναό ο Κασάμι! (pic)

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μπορεί να αγωνίζεται στην Ελβετία, όμως έδειξε μέσα από τα social media πόσο του λείπει το «Γ. Καραϊσκάκης».