Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εξαιρετικές στιγμές στον Ολυμπιακό, να βοηθήσω ακόμη περισσότερο»

«Εξαιρετικές στιγμές στον Ολυμπιακό, να βοηθήσω ακόμη περισσότερο»
Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 - 21:01

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην εμφατική νίκη του Ολυμπιακού με 4-0 κόντρα στην Ξάνθη ήταν αδιαμφισβήτητα ο Γκιλιέρμε Τόρες, ο οποίος με τα δύο γκολ που σημείωσε, αλλά και τη φανταστική του ασίστ στον Φορτούνη, αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Θρύλου είναι ασταμάτητος το τελευταίο διάστημα, έχοντας μάλιστα καταφέρει να βρει και τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, σκοράροντας 4 γκολ στα τελευταία 3 ματς στο πρωτάθλημα.

Ο Γκιλιέρμε μίλησε σε Μέσο της χώρας του και αναφέρθηκε στην ξεχωριστή στιγμή για εκείνον να σκοράρει 2 γκολ σε μόλις 6 λεπτά, ενώ επισήμανε ότι περνάει εξαιρετικές στιγμές στον Ολυμπιακό, τον οποίο θέλει να βοηθήσει ακόμη περισσότερο στη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δύο γκολ σε έξι λεπτά δεν έχω βάλει ποτέ ξανά! Ήταν κάτι το ξεχωριστό. Είχα βάλει 2 γκολ με την Λα Κορούνια αλλά ποτέ δύο γκολ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Ήταν μία ιδιαίτερη βραδιά για μένα στον Ολυμπιακό. Δεν ξεχνάω και την εμφάνιση με την Μίλαν. Μάλλον η καλύτερη στην καριέρα μου. Δεν αρνούμαι ότι βιώνω εξαιρετικές στιγμές. Ελπίζω να βελτιωθώ και άλλο και να βοηθήσω περισσότερο τον Ολυμπιακό στην συνέχεια».

Διαβάστε επίσης

Στην κορυφαία ενδεκάδα Σενεγαλέζων ο Σισέ! (pic)

Στην κορυφαία ενδεκάδα Σενεγαλέζων ο Σισέ! (pic)

Νέα διάκριση για τον αμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος βρίσκεται για ακόμη μία εβδομάδα στους κορυφαίους Σενεγαλέζους παίκτες. Όπως και ο Ντιαλό, ο οποίος «συνδέεται» με τους Πειραιώτες.