Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο κίνδυνος Grexit και η... κοιμώμενη ΕΠΟ

Ο κίνδυνος Grexit και η... κοιμώμενη ΕΠΟ
Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 - 22:00
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Σε βαθύ ύπνο βρίσκονται στην ΕΠΟ, καθώς δίνουν την εντύπωση ότι ο συναγερμός δεν χτύπησε ποτέ και εξακολουθούν να βρίσκονται στον κόσμο τους, να μην αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα κάποιων καταστάσεων. Κι όμως, ο Χούμπελ, στο ΔΣ της Ομοσπονδίας που έγινε την περασμένη Τρίτη, μίλησε «ωμά», όπως χαρακτηριστικά τόνισε, προειδοποιώντας ότι υπάρχει κίνδυνος Grexit. Σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε ο Γραμμένος ούτε κάποιο μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ θορυβήθηκε από την «καμπάνα» που χτύπησε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, φυσικά δεν ζητήθηκε συνεργασία, προκειμένου να αποφευχθεί το μοιραίο.

Και πέρσι τέτοια εποχή η ανίκανη ΕΠΟ είχε βρεθεί πάλι στα πρόθυρα του Grexit. Και η μόνη της αντίδραση ήταν να στείλει επιστολή με, κατά γενική ομολογία, «βολικά» μέτρα που εκ των πραγμάτων αποδείχθηκε ότι δεν διόρθωσαν την κατάσταση, αφού και πάλι υπάρχει περίπτωση Grexit.

Ο λόγος που δεν άλλαξε κάτι είναι απλός. Το πρόβλημα είναι η ίδια η ομοσπονδία, εννοούμε η διοίκηση Γραμμένου, όχι τα μέτρα. Μάλιστα, για να μην αναλάβει εξ ολοκλήρου την ευθύνη, σημείωνε «προς τη FIFA πως η νέα διοίκηση της ΕΠΟ ανέλαβε καθήκοντα τον Αύγουστο, δίχως περιθώρια παρέμβασης στους κανονισμούς, πολλοί εκ των οποίων παρέμειναν από το προηγούμενο καθεστώς, αλλά και πως ο έλεγχος της διαιτησίας εξακολουθεί να ανήκει στην παγκόσμια ομοσπονδία με την ΕΠΟ να μην έχει δυνατότητα παρέμβασης»!

Ακόμη πιο εκπληκτικό είναι ότι ο Χούμπελ έριξε ευθύνη και στην ΕΠΟ για τη μη αποπομπή του Γκαγκάτση από τη Superleague, επειδή είναι η προϊστάμενη αρχή του ποδοσφαίρου, όμως από το Πάρκο Γουδή μια που το άκουσαν και μια που το ξέχασαν.

Διαβάστε επίσης

Πάντα εκεί, για όσους έχουν ανάγκη!

Πάντα εκεί, για όσους έχουν ανάγκη!

Οι κάτοικοι της Μάνδρας ανάρτησαν δύο πανό στο «Γ. Καραϊσκάκης, ευχαριστώντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την τεράστια βοήθεια και στήριξη που τους έχει προσφέρει.

Ποιος να συγκριθεί με το μεγαλείο του κόσμου του Ολυμπιακού!

Ποιος να συγκριθεί με το μεγαλείο του κόσμου του Ολυμπιακού!

Η «μαγεία» που έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Ξάνθη, αλλά και συνολικά τη φετινή σεζόν είναι κάτι το οποίο δεν θα ζήσουν οι αντίπαλοι του Θρύλου ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα.