Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πάντα εκεί, για όσους έχουν ανάγκη!

Πάντα εκεί, για όσους έχουν ανάγκη!
Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 - 22:35

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δείξει και συνεχίζει να δείχνει συνεχώς το κοινωνικό του πρόσωπο. Προσφέροντας βοήθειες σε όλους όσους έχουν ανάγκη.

Αυτό έκανε και μετά τις φονικές πλημμύρες και καταστροφές στην Μάνδρα, βοηθώντας από την πρώτη ημέρα, ώστε να ξαναγεννηθεί η πόλη και να πατήσουν ξανά γερά στα πόδια τους οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής.

Προσφορά από τον ηγέτη του Θρύλου, η οποία δεν γίνεται να ξεχαστεί. Οι κάτοικοι της Μάνδρας ανάρτησαν δύο πανό πριν από την έναρξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Ξάνθη, ευχαριστώντας τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών για τα όσα τους έχει προσφέρει.

Δύο πανό που δείχνουν με τον πιο περίτρανο τρόπο την τεράστια βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία έχει δημιουργήσει την ανάγκη στους κατοίκους της Μάνδρας να τον ευχαριστήσουν δημόσια.

Στα δύο συγκεκριμένα πανό γράφονταν χαρακτηριστικά:

«ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Δύο χρόνια δίπλα μας, για πάντα στις καρδιές μας. Μάνδρα Αττικής».

«Η πόλη μας ξαναγεννήθηκε με του Θεού τη χάρη, γιατί σε έχουμε στο πλάι μας, Βαγγέλη, παλικάρι».

Φάνηκε, λοιπόν, για ακόμη μία φορά ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται πάντα εκεί, για όσους τον έχουν ανάγκη. Και θα συνεχίσει να πράττει το ίδιο, μοιράζοντας χαμόγελα και χαρά στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια.

Διαβάστε επίσης

Ποιος να συγκριθεί με το μεγαλείο του κόσμου του Ολυμπιακού!

Ποιος να συγκριθεί με το μεγαλείο του κόσμου του Ολυμπιακού!

Η «μαγεία» που έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Ξάνθη, αλλά και συνολικά τη φετινή σεζόν είναι κάτι το οποίο δεν θα ζήσουν οι αντίπαλοι του Θρύλου ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα.