Ντουντούκα
Μέχρι το τέλος στην κορυφή!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ποιος να συγκριθεί με το μεγαλείο του κόσμου του Ολυμπιακού!

Ποιος να συγκριθεί με το μεγαλείο του κόσμου του Ολυμπιακού!
Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 - 00:19

Το τελευταίο του εντός έδρας ματς για τη φετινή σεζόν έδωσε το βράδυ της Κυριακής (14/04) ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ξάνθη και αν μη τι άλλο, όλοι θα πρέπει να έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις στιγμές που έζησαν για ακόμη μία φορά στο Ναό.

Μία «μαγική» ατμόσφαιρα από τους ΓΑΥΡΟΥΣ, οι οποίοι γέμισαν το Φαληρικό γήπεδο σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς και δεν σταμάτησαν να φωνάζουν για την αγάπη τους, τον Θρύλο.

Την ίδια ώρα στον αγωνιστικό χώρο, οι «ερυθρόλευκοι» αποδείκνυαν για ακόμη μία φορά ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, η οποία παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα, φτάνοντας σε μία εμφατική νίκη με 4-0, ενώ το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο, αν αναλογιστούμε πόσες χαμένες ευκαιρίες σπατάλησαν.

Ωστόσο, σε αυτό που θα πρέπει να σταθούμε λίγο περισσότερο είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού. Ο οποίος γέμισε το Φαληρικό γήπεδο, στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Αρχικά, οι ΓΑΥΡΟΙ έδειξαν με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι στηρίζουν τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας. Ο Ολυμπιακός είναι συνυφασμένος μόνο με τους τίτλους και τις επιτυχίες και δεν είναι καθόλου εύκολο να υπάρχει ικανοποίηση έπειτα από μία σεζόν που δεν υλοποιήθηκε κάποιος από τους βασικούς στόχους.

Ωστόσο, ο κόσμος έδειξε τη στήριξή του στους «ερυθρόλευκους», επιβραβεύοντάς τους για το εξαιρετικό ποδόσφαιρο το οποίο αποδίδουν από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι η φετινή χρονιά, ήταν χρονιά επανεκκίνησης. Μία χρονιά, στην οποία όμως είδαν να χτίζεται κάτι πολύ μεγάλο και με την παρουσία τους στο γήπεδο κάθε Κυριακή, έδειξαν ότι θα βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας, ώστε να καταφέρει να δημιουργήσει την ομάδα που όλοι ονειρεύονται, με ωραίο ποδόσφαιρο, πολλά γκολ και τίτλους.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού βρίσκεται και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη. Κόντρα στην λάσπη και στον πόλεμο που δέχεται ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, ο κόσμος του Θρύλου αποτελεί την «ασπίδα», γνωρίζοντας ότι μέσω του Μαρινάκη μπορούν να κάνουν όνειρα για την ομάδα που όλοι θα θέλουν να βλέπουν στον αγωνιστικό χώρο. Η στήριξη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, έγινε άλλωστε φανερή, και από το θερμό χειροκρότημα την ώρα που έκανε την αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τέλος, η δυναμική παρουσία των ΓΑΥΡΩΝ στο Ναό έστειλε μήνυμα και σε όλους τους απέναντι. Ο Θρύλος θα επιστρέψει εκεί που ανήκει, όντας ενωμένος, μία γροθιά. Παρά τις προσπάθειες των εχθρικών κέντρων από τον Ολυμπιακό.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έκανε φανερό για ακόμη μία φορά το μεγαλείο του, με την μαγική ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο Ναό κόντρα στην Ξάνθη, αλλά και συνολικά σε όλη τη σεζόν να είναι κάτι το οποίο δεν θα μπορέσει να βιώσει ποτέ κανένας από τους αντιπάλους του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Πάντα εκεί, για όσους έχουν ανάγκη!

Πάντα εκεί, για όσους έχουν ανάγκη!

Οι κάτοικοι της Μάνδρας ανάρτησαν δύο πανό στο «Γ. Καραϊσκάκης, ευχαριστώντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την τεράστια βοήθεια και στήριξη που τους έχει προσφέρει.