Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντεμπούτο Νικολάου στην Έμπολι!

Ντεμπούτο Νικολάου στην Έμπολι!
Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 - 00:45

Την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της Έμπολι κατέγραψε ο Δημήτρης Νικολάου. Και, μάλιστα, ξεκινώντας στο αρχικό σχήμα στο ματς της ομάδας του με την Αταλάντα, για την 32η αγωνιστική της Serie A.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό, είχε ικανοποιητική παρουσία ως το 79' που αγωνίστηκε, βοηθώντας την Έμπολι να κρατήσει το «μηδέν» και να πάρει τον βαθμό. Να σημειωθεί, ότι ο 20χρονος στόπερ έγινε αλλαγή λόγω μυϊκών ενοχλήσεων.

Για την ιστορία, Αταλάντα και Έμπολι αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0...

Αταλάντα: Γκολίνι, Χάτεμπουρ, Μαντσίνι, Παλομίνο, Μασιέλο, Γκόζενς (60' Καστάν), Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Πάπου Γκόμες (88' Πίκολι), Ίλιτσιτς, Σαπάτα (81' Μπάροου).

Έμπολι: Ντραγκόβσκι, Ντι Λορέντσο, Βέσελι, Νικολάου (79' Ράμσουσεν), ΝτελΌρκο, Αντονέλι (14' Πασκουάλ), Κρούνιτς, Μπενασέ, Τραορέ, Φάριας (41' Ομπερλέν), Καπούτο.

Διαβάστε επίσης

Σκόνη και θρύψαλα η... εξυγίανση

Σκόνη και θρύψαλα η... εξυγίανση

Η κόντρα Λυσάνδρου, Μ. Γκαγκάτση για την προεδρία της Superleague επιβεβαιώνει ότι το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν το συμφέρον των ομάδων τους.

Ποιος να συγκριθεί με το μεγαλείο του κόσμου του Ολυμπιακού!

Ποιος να συγκριθεί με το μεγαλείο του κόσμου του Ολυμπιακού!

Η «μαγεία» που έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Ξάνθη, αλλά και συνολικά τη φετινή σεζόν είναι κάτι το οποίο δεν θα ζήσουν οι αντίπαλοι του Θρύλου ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα.