Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βραβείο παγκόσμιας αναγνώρισης για τον Ολυμπιακό! (pic)

Βραβείο παγκόσμιας αναγνώρισης για τον Ολυμπιακό! (pic)
Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 - 10:40

Μια ξεχωριστή διάκριση για τον Ολυμπιακό. Παγκόσμια αναγνώριση για τον Θρύλο. Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον ξεπέρασαν τους 100.000 εγγεγραμμένοι χρήστες στο επίσημο κανάλι τους, το Olympiacos TV.

Με το YouTube να στέλνει συγχαρητήρια επιστολή στον Ολυμπιακό για το συγκεκριμένο επίτευγμα, μαζί με τη σχετική βράβευση για την προσπάθειά τους. Το αργυρό βραβείο δημιουργού. Κι αυτό που έχει σημασία είναι πώς, αυτό το υπέροχο βραβείο δίνει κι άλλη αίγλη στον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο.

Με την επιστολή που έστειλε το YouTube στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Έχετε πετύχει κάτι που πολύ λίγοι δημιουργοί στο YouTube έχουν κατορθώσει. Να έχει το εκπληκτικό νούμερο των 100.000 ακολούθων στο κανάλι σας. Ο καθένας από αυτά τα άτομα που ακολουθούν το κανάλι σας, το έχουν κάνει γιατί τους έχει “κερδίσει” αυτό που έχει δημιουργήσει.

Έχετε εμπνεύσει, έχετε προσκαλέσετε, έχετε διασκεδάσει τους ακολούθους σας με ό,τι έχετε παρουσιάσει έως τώρα. Έχει πετύχει όλο αυτό με σκληρή δουλειά, επιμονή, αλλά και υγιές χιούμορ που είναι πάντα αναγκαίο και απαραίτητο. Αναγνωρίζουμε αυτή τη σκληρή δουλειά σας με το βραβείο του Silver Creator, ένα μικρό δείγμα της εκτίμησης και του σεβασμού μας».

Διαβάστε επίσης

Υποψήφιος MVP ο Γκιλιέρμε

Υποψήφιος MVP ο Γκιλιέρμε

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού μεταξύ των παικτών που διεκδικούν τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη για την 28η αγωνιστική.