Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευτυχισμένος που έκανα ντεμπούτο στη Serie Α»

«Ευτυχισμένος που έκανα ντεμπούτο στη Serie Α»
Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 - 12:45

Στο ματς της Δευτέρας της Αταλάντα με την Έμπολι, ο Δημήτρης Νικολάου έκανε το ντεμπούτο του στη Serie A. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός ήταν βασικός και εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος με την ευκαιρία που πήρε.

Μιλώντας μετά το ματς, υπογράμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί η ομάδα μου πήρε ένα βαθμό σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο. Είμαι επίσης ευτυχής που έκανα ντεμπούτο στη Serie Α και θέλω να συνεχίσω να εργάζομαι κάθε μέρα για να είμαι καλύτερος. Μπορώ να παίξω είτε δεξιά είτε αριστερά. Ο ρόλος του κεντρικού είναι μία καλή θέση για εμένα, εκεί έχω την ευκαιρία να διαχειριστώ την κατάσταση και να διευθύνω την άμυνα».

Με τον 20χρονο αμυντικό να τονίζει ακόμα: «Η κατάστασή μου είναι καλή, δουλεύω καθημερινά για να τη βελτιώσω. Έπαιξα το πρώτο παιχνίδι μου μετά από έξι μήνες. Μετά την πάροδο του χρόνου και παίζοντας θα βελτιωθώ ακόμη περισσότερο. Είμαι έτοιμος γι' αυτό, περίμενα αυτή τη στιγμή. Ο προπονητής είναι εκείνος που αποφασίζει. Όταν με έχει ανάγκη, θέλω να απαντήσω αμέσως, να είμαι έτοιμος».

Διαβάστε επίσης

«Εσύ ή Εγώ;» (vid)

«Εσύ ή Εγώ;» (vid)

Με πρωταγωνιστές τους Βασίλη Τοροσίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλο...