Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεφτίλισε τον Γκαγκάτση ο Καραπαπάς στη Λίγκα

Ξεφτίλισε τον Γκαγκάτση ο Καραπαπάς στη Λίγκα
Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 - 15:15
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Στο πλαίσιο των εκλογών της διοργανώτριας αρχής, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς, ήταν καταπέλτης κατά του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση με αφορμή την κακή φιλοξενία που έτυχε ο Ολυμπιακός στην Τούμπα και τη συμπεριφορά τους προς τον ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Θα σε ξεβρακώσω, θέλεις να γίνεις πρόεδρος, εσύ που έλεγες ότι δεν θα φτάσουμε στο αεροδρόμιο»!, του είπε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η επίθεση που εξαπέλυσε ο Κώστας Καραπαπάς εναντίον του Μάκη Γκαγκάτση.

«Έχεις τεράστιο θράσος να τολμάς να λες ότι θες να γίνεις Πρόεδρος του συνεταιρισμού με όσα έχεις κάνει γελοίο υποκείμενο.

Πέρσι μας έλεγες ότι δε θα φτάσει το πούλμαν μας στο Αεροδρόμιο, τώρα θες να κάνεις τον Πρόεδρο; Εσύ Πρόεδρος, ο μπαμπάς σου παράνομα Γενικός Διευθυντής, φέρε και κανέναν ξάδερφο σου.

Τρία χρόνια τώρα κάνεις live μετάδοση από το συμβούλιο της Λίγκας όσα λέγονται υποτίθεται εμπιστευτικά στο σάιτ σου, στο sdna και ένας εδώ δε μιλάει. Πήγες στην ΕΠΟ και είπες στον Αγραφιώτη ότι θα μας γ...ς από το sdna. Γράψε λοιπόν τώρα ένα βίντεο να τους το στείλεις που θα σε ξεβρακώσω εδώ μέσα στη Λίγκα.

Στείλε ψεύτικους διαλόγους όπως πέρσι να κάνεις τον μάγκα στη Θεσσαλονίκη κι είσαι για να φοράς φούστα...

Εδώ δεν είναι οι αστυνομικοί υπάλληλοι σου όπως στη Θεσσαλονίκη που έστησες όσα έστησες πριν τον αγώνα. Κάνε λοιπόν μήνυση και πάμε αφού τρέμεις.

Έστησες ολόκληρο σκηνικό στο γήπεδο για να μην αφήσεις τον ηγέτη του Ολυμπιακού να μπει. έστησες ολόκληρο τσίρκο»!

Διαβάστε επίσης