Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοίτα να δεις ποιος μιλάει!

Κοίτα να δεις ποιος μιλάει!
Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 - 17:22

Αυτό με τον Γιώργη Σαββίδη ξεπερνά κάθε προηγούμενο… Μα να μιλάει ο γιός του Ιβάν Σαββίδη για «υπηρέτες σε γήπεδα» και για το ποιος είναι νόμιμο να βρίσκεται εκεί και ποιος όχι είναι αν μη τι άλλο υποκριτικό! Πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που ο ίδιος ο πατέρας του είναι παρανόμως εκεί! Αλλά μάλλον αυτό δεν το βλέπει ο Γιώργης γιατί δεν είναι… εκεί!

Ο Ιβάν Σαββίδης όλη την ώρα, μόνιμα, είναι εκεί. Παρανόμως κατά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ στα περισσότερα γήπεδα της Ελλάδας. Για να χαιρετήσει τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Προπονητές, παίκτες και τα άλλα στελέχη. Ίσως να μην το γνωρίζουν πατήρ και υιός Σαββίδη, αλλά από τη στιγμή που φτάνουν οι ομάδες σε ένα γήπεδο, αρχίζει και η πειθαρχική διαδικασία του αγώνα.

Συνεπώς, η παρουσία του Ιβάν εκεί γίνεται παρανόμως μετά την τιμωρία που του έχει επιβληθεί. Και όχι μόνο αυτό!

Πολλές φορές είναι και έξω από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ για να χαιρετήσει τα μέλη της αποστολής της ομάδας του. Αυτά ο Γιώργης Σαββίδης δεν τα… βλέπει ή κάνει πώς δεν τα βλέπει; Γιατί άλλη εξήγηση δεν υπάρχει. Και είναι τόσο υποκριτική αυτή η στάση του υιού Σαββίδη που είναι καλύτερα να ξέρει πριν μιλήσει… Ειδικά με όσα λέει!

Διαβάστε επίσης