Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Φορτούνης «κυνηγά» τον… Φορτούνη!

Ο Φορτούνης «κυνηγά» τον… Φορτούνη!
Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 - 22:38

Ο Κώστας Φορτούνης «χτύπησε» και στην τελευταία εντός έδρας φετινή «παράσταση» του Ολυμπιακού. Και, μάλιστα, δύο φορές, σκοράροντας ένα γκολ και βγάζοντας μία ασίστ, στην «τεσσάρα» (4-0) του Θρύλου κόντρα στην Ξάνθη στον Ναό, για την 28η αγωνιστική της Superleague.

Ο Τρικαλινός άσος «σπάει» όλα τα κοντέρ τη φετινή σεζόν. Είναι χαρακτηριστικό, ότι έφτασε τα 16 τέρματα, έχοντας «φτιάξει» άλλα τόσα. Έχει, δηλαδή, συμμετοχή σε 32 «ερυθρόλευκα» γκολ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις! Σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League.

Στόχος του αρχηγού των Πειραιωτών, λοιπόν, στα ματς με Λαμία και Λάρισα είναι να «πιάσει» τις επιδόσεις του, τη σεζόν 2015-2016. Κάτι δύσκολο, βέβαια. Όχι, όμως, ακατόρθωτο! Τη χρονιά εκείνη με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός είχε 21 γκολ και 17 ασίστ. Κάτι που σημαίνει, ότι ήταν… μέσα σε 38 τέρματα του Θρύλου.

Ο Φορτούνης, πάντως, έχει ξεπεράσει ήδη τα περσινά του επιτεύγματα, καθώς είχε συμμετοχή σε 25 γκολ του Ολυμπιακού. Με 11 γκολ και 14 ασίστ που είχε, σε 37 εμφανίσεις του με την ερυθρόλευκη φανέλα…

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης

Ο… μποξέρ Χασάν (vid)

Ο… μποξέρ Χασάν (vid)

Ο Αιγύπτιος συνεχίζει τη σκληρή δουλειά κάνοντας μάλιστα και πρόγραμμα ενδυνάμωσης.