Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μετά το παραμύθι, πήγαν για ύπνο

Μετά το παραμύθι, πήγαν για ύπνο
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 - 08:55
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Κάτι έπαθαν στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα του Μάκη Γκαγκάτση στις εκλογές για την προεδρία της Superleague. Όπως φαίνεται με την επίθεση στον Ολυμπιακό, τους έκατσε βαριά, καθώς πρόκειται για ανώμαλη προσγείωση στην σκληρή πραγματικότητα. Άλλωστε, η υπεροψία είναι στο ...dna τους και έπρεπε να βρουν ένα αφήγημα για να δικαιολογήσουν την σκληρή για αυτούς πραγματικότητα. Δεν είναι η πρώτη φορά που τα λένε όπως τους συμφέρει, καθώς η προπαγάνδα είναι στην καθημερινότητά τους, ή καλύτερα στο ...dna τους.

Ποιό ΠΟΚ νίκησε τον Μάκη Γκαγκάτση; Αραγε, στον ΠΑΟΚ δεν έχουν καθρέπτες, καθώς η ιστορία έγραψε ότι ο Ιβάν Σαββίδης συμμάχησε με τους Μελισσανίδη, Αλαφούζο για να πολεμήσουν τον Ολυμπιακό! Ξέχασαν τις επικές φωτογραφίες, τις αγκαλιές και τα χαμόγελα του Ιβάν με τους υπόλοιπους; Ξέχασαν τον πόλεμο λάσπης εναντίον των «ερυθρόλευκων» και του ηγέτη του Βαγγέλη Μαρινάκη; Μόνος του τους αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ησυχάσουν!

Αν δεν γινόταν η συμμαχία τους θα υπήρχε «ο δικός μας Γραμμένος» στην ΕΠΟ; Μια συμμαχία μόνο για το συμφέρον του καθενός και αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς, το «έγραψε» η ιστορία, καθώς διαλύθηκαν πολύ γρήγορα. Αυτή η συμμαχία οδήγησε στην επιτροπεία του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις FIFA και UEFA και η... συγκατοίκησή τους, παρά τον «εμφύλιο» στην ΕΠΟ, είναι αυτή που φέρνει το ελληνικό ποδόσφαιρο, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, στα πρόθυρα του Grexit.

Πάντως, δεν μας είπαν αν μετά το παραμύθι πήγαν για ύπνο.

Διαβάστε επίσης

Σύσκεψη κορυφής στον Θρύλο

Σύσκεψη κορυφής στον Θρύλο

Πέδρο Μαρτίνς, Κριστιάν Καρεμπέ και διοικητικά στελέχη των «ερυθρολεύκων» συζήτησαν με θέμα τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.