Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα κατασκευάσουμε κολυμβητήριο με προσωπική μου δαπάνη, αλλά και ένα σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο»

«Θα κατασκευάσουμε κολυμβητήριο με προσωπική μου δαπάνη, αλλά και ένα σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο»
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 - 22:09

Το μεγαλύτερο όνειρο των Πειραιωτών είναι ένα σύγχρονο κολυμβητήριο στην πόλη. Το όραμα του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Γιάννη Μώραλη και του «Πειραιά Νικητή» είναι να κατασκευαστεί αυτό και να δώσει νέα πνοή στον Πειραιά. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του συνδυασμού.

Δεν ευοδώθηκε αυτό το έργο εξαιτίας της στάσης της Περιφέρειας και της Πολιτείας που δεν θέλησαν να είναι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια, σε αυτό το μεγαλόπνοο έργο. Ό,τι κι αν κάνουν όμως, όσο κι αν προσπαθήσουν να βάλουν «εμπόδια» στην νέα εποχή για τον Πειραιά, δεν θα μπορέσουν να σταματήσουν την κατασκευή του.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του συνδυασμού του «Πειραιά Νικητή» το απόγευμα της Τετάρτης, εξήγγειλε πώς το κολυμβητήριο θα γίνει. Θα κατασκευαστεί με προσωπική του δαπάνη. Επίσης πώς θα κατασκευαστεί και ένα σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο. Δύο έργα που θα δώσουν άλλη εικόνα στον Πειραιά, έργα μεγάλης σημασίας για τον Πειραιά. Και όσα «εμπόδια» κι αν βάζουν ορισμένοι, δεν θα εμποδίσουν την υλοποίηση των έργων στην πόλη, για να γίνει ακόμα πιο όμορφη, ακόμα πιο σύγχρονη, ακόμα πιο λειτουργική πόλη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, υπογράμμισε για τα νέα έργα αθλητικών εγκαταστάσεων που θα πραγματοποιηθούν μέσα στην επόμενη πενταετία στην πόλη πώς στόχος είναι: «Να ολοκληρώσουμε και τις άλλες παρεμβάσεις που είχαμε εξαγγείλει. Όπως για παράδειγμα ένα σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο και ένα κολυμβητήριο που να αρμόζει στην πόλη μας, για όλους τους Πειραιώτες. Και το οποίο θα κατασκευαστεί με προσωπική μου δαπάνη. Ακόμα και σήμερα που μιλάμε η περιφέρεια και η πολιτεία δεν αποδεσμεύουν έναν από τους πολλούς χώρους, αναξιοποίητους χώρους, για την κατασκευή του».

Διαβάστε επίσης

«Είμαστε περήφανοι, διότι πετύχαμε πολλά»

«Είμαστε περήφανοι, διότι πετύχαμε πολλά»

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης αναφέρθηκε στα όσα έχει πετύχει ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» τα τελευταία 5 χρόνια, αλλά και τα όνειρα του ίδιου και του Βαγγέλη Μαρινάκη για ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη τους.

Συνεχίζουν δυναμικά για έναν «Πειραιά Νικητή» (pics)

Συνεχίζουν δυναμικά για έναν «Πειραιά Νικητή» (pics)

Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού, αλλά και πλήθος Πειραιωτών, βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της παρουσίασης του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Πειραιά Νικητή», στηρίζοντας τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Μώραλη, οι οποίοι συνεχίζουν μαζί δυναμικά για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον για την πόλη τους.

Σύσσωμη η ομάδα ποδοσφαίρου του Θρύλου! (pics)

Σύσσωμη η ομάδα ποδοσφαίρου του Θρύλου! (pics)

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και πολλά μέλη της «ερυθρόλευκης» οικογένειας βρέθηκαν στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», στηρίζοντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Μώραλη.