Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων από τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων από τον Βαγγέλη Μαρινάκη!
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 - 11:49

Όλα όσα έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια, η στοχοποίηση και ο «πόλεμος» κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη από την πλευρά της Κυβέρνησης. Αλλά ο ηγέτης του Ολυμπιακού έχει κινηθεί προς μια διαφορετική κατεύθυνση για να διαφυλάξει τα δικαιώματά του. Έχει καταθέσει, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξή του στον Real FM, προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!

Κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, όπως και κατά των Τζανακόπουλου, Κοντονή και Καμμένου για όλα όσα έχουν συμβεί αυτά τα χρόνια. Μια προσφυγή που έχει κατατεθεί πριν από ένα χρόνο. Με τον ηγέτη του Ολυμπιακού να υπογραμμίζει: «Αναμένουμε τις αποφάσεις. Κι αν παραμείνει η κυβέρνηση ως τον Οκτώβριο, τότε θα είναι η πρώτη φορά που θα υπάρξουν καταδικαστικές αποφάσεις για ένα εν ενεργεία πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του».

Με τον κ. Μαρινάκη να τονίζει ακόμα πώς όλα όσα του έχουν καταλογίσει, όλες οι σκευωρίες, έχουν καταρρεύσει όλες και το ίδιο θα γίνει και σε αυτές που εκκρεμούν ακόμα.

Διαβάστε επίσης

Το θαύμα του Ερασιτέχνη!

Το θαύμα του Ερασιτέχνη!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επανέλαβε για μια ακόμα φορά πώς μέσα σε 9 χρόνια ο Ολυμπιακός έφτασε στην απογείωση και την κυριαρχία στην Ευρώπη, σε πολλά αθλήματα.