Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Την καλύτερη απάντηση, την έδωσε ο κόσμος του Ολυμπιακού!

Την καλύτερη απάντηση, την έδωσε ο κόσμος του Ολυμπιακού!
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 - 12:58

Ο Ολυμπιακός φέτος δεν κατέκτησε τίτλο. Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πώς ο κόσμος του ήταν δίπλα στην ομάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» έκοψαν τα περισσότερα εισιτήρια, με πολύ μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Κι αυτό είναι που έχει μεγάλη σημασία. Σε αυτό έκανε ξεχωριστή αναφορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνέντευξή του στον REAL FM.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού τόνισε: «Την απάντηση την έδωσε ο κόσμος του Ολυμπιακού με το «Καραϊσκάκης» ήταν πάντα γεμάτο. Κι ας είχε χαθεί το πρωτάθλημα. Αυτό με συγκίνησε ιδιαίτερα. Πρέπει να φέρουμε ξανά τον Ολυμπιακό ψηλότερα. Του χρόνου θα επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό εκεί που αξίζει».

Κι αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία. Η ομάδα έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, κέρδισε τον κόσμο. Έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό. Πώς σε μια χρονιά επανεκκίνησης, δημιουργίας από την αρχή, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πάντα τους οπαδούς τους δίπλα τους. Ακόμα και την περίοδο που είχε τεθεί εκτός στόχων, οι εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν γεμάτες. Κι αυτό λέει πολλά. Όχι μόνο για το παρόν, αλλά και για το μέλλον.

Μια γροθιά ομάδα και κόσμος για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην κορυφή, στη θέση που πρέπει να είναι.

Διαβάστε επίσης

Δύο μήνες πριν την κλήρωση

Δύο μήνες πριν την κλήρωση

Στις 18 Ιουνίου θα μάθει ο Ολυμπιακός ποιον θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League (23-24/7 και 30-31/7).

Το θαύμα του Ερασιτέχνη!

Το θαύμα του Ερασιτέχνη!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επανέλαβε για μια ακόμα φορά πώς μέσα σε 9 χρόνια ο Ολυμπιακός έφτασε στην απογείωση και την κυριαρχία στην Ευρώπη, σε πολλά αθλήματα.