Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ραζβάν ζει στον... κόσμο τον δικό του!

Ο Ραζβάν ζει στον... κόσμο τον δικό του!
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 - 14:35

Ένας χρόνος έχει περάσει από το περσινό πρωτάθλημα, αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξακολουθεί να έχει τη δική του... θεωρία. Και ποια είναι αυτή; Πώς ο ΠΑΟΚ πήρε πέρσι το πρωτάθλημα. Αλλά μόνο εκείνος το πιστεύει αυτό! Η πραγματικότητα, δυστυχώς για εκείνον, άλλα λέει... Δεν έχει όμως καμία σημασία.

Ο Ρουμάνος τεχνικός συνεχίζει να ζει στον... κόσμο του δικό του. Εκεί όπου πέρσι ήταν πρωταθλητής με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Βέβαια, δεν μπορείς να το κακοκαρδίσεις εντελώς. Σάμπως πέρσι δεν είχε κάνει η ομάδα του «φιέστα» στο φινάλε της σεζόν, ενώ τον τίτλο τον είχε πάρει η ΑΕΚ;

Με τον Λουτσέκου να σχολιάζει ακόμα πώς «αυτή τη φορά θα μπορούμε να κάνουμε όπως πρέπει το πάρτι». Αυτό κάτι λέει, έτσι δεν είναι; Κάτι δεν δείχνει; Το σημαντικότερο είναι πώς θα πρέπει να δει τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θέλει εκείνος να είναι.

Άλλο η πραγματικότητα κι άλλο η δική του «πραγματικότητα». Ας το καταλάβει επί τέλους, διότι όλο αυτό δεν είναι πλέον αστείο!

Διαβάστε επίσης

Όλοι αθώοι!

Όλοι αθώοι!

Κάλπικες ειδήσεις και ψεύτικες «καταγγελίες» από τα site της ρωσικής αυλής! Γράφει ο Μανώλης Γαβαθιώτης.

Δύο μήνες πριν την κλήρωση

Δύο μήνες πριν την κλήρωση

Στις 18 Ιουνίου θα μάθει ο Ολυμπιακός ποιον θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League (23-24/7 και 30-31/7).