Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρέλα» για τον Καμαρά! (pic)

«Τρέλα» για τον Καμαρά! (pic)
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 - 18:12

Ο Μαντί Καμαρά μετά από μία εξαιρετική εκκίνηση στη σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού κέρδισε μία θέση στην εθνική ομάδα της χώρας του, έχοντας καταφέρει μάλιστα να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του.

Κάτι το οποίο γίνεται αντιληπτό και από τις εκδηλώσεις λατρείας των ανθρώπων από τη Γουινέα για τον συμπατριώτη τους.

Ο Μαντί Καμαρά λατρεύεται σαν θεός στην πατρίδα του, με αρκετούς συμπατριώτες του να ντύνονται στα χρώματα του Θρύλου και να ζωγραφίζουν στο σώμα τους το όνομα του μέσου του Ολυμπιακού, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Διαβάστε επίσης

«Αγκαλιά» αγάπης από τον Ολυμπιακό!

«Αγκαλιά» αγάπης από τον Ολυμπιακό!

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν για ακόμη μία φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο, δίνοντας χαρά σε ασυνόδευτους ανήλικους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από το «Γ. Καραϊσκάκης» την αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Τα πάντα για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός εκεί που ανήκει, στην κορυφή!

Τα πάντα για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός εκεί που ανήκει, στην κορυφή!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Real τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει όλοι οι φίλοι των Πειραιωτών να είναι ήσυχοι, καθώς εκείνος και οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι να επαναφέρουν τον Θρύλο στην κορυφή, κάνοντας χαρούμενο τον κόσμο της ομάδας.

«Διαστημικός» Ομάρ!

«Διαστημικός» Ομάρ!

Ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού έχει πραγματοποιήσει μία φανταστική σεζόν, μακράν την καλύτερη της καριέρας του στους «ερυθρόλευκους».