Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα πάντα για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός εκεί που ανήκει, στην κορυφή!

Τα πάντα για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός εκεί που ανήκει, στην κορυφή!
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 - 20:23

Μία συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης (18/04) ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μίλησε για τους πάντες και τα πάντα.

Όπως είναι φυσικό, ο ηγέτης των Πειραιωτών αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό, τονίζοντας στο ραδιόφωνο του Real και στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι εκείνος και οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι και υποχρεωμένοι να δώσουν τα πάντα για να επαναφέρουν τον Θρύλο εκεί που αξίζει, στην κορυφή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε χαρακτηριστικά: «Αυτό στο οποίο θέλω να επικεντρωθώ είναι το μέλλον και να σας πω ότι την επόμενη χρονιά θα είμαστε ακόμη καλύτεροι και θα επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αρμόζει. Οπότε όλοι πρέπει να είμαστε ήσυχοι. Είναι άμεση υποχρέωση όλων μας να επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή και να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερες χαρές σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο».

Μία δήλωση που γεμίζει ικανοποίηση και ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία στις τάξεις του κόσμου του Ολυμπιακού. Οι οποίοι έδειξαν τη φετινή σεζόν με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι βρίσκονται δίπλα στην ομάδα και στον ηγέτη της. Και θα συνεχίσουν το ίδιο, ώστε ο Θρύλος να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κάνει τα πάντα για να επαναφέρει την αγαπημένη του ομάδα ξανά στην κορυφή και στους τίτλους. Του έχουν εμπιστοσύνη και αυτό φάνηκε τη φετινή σεζόν, ενώ έγινε ακόμη πιο φανερό στο ματς με την Ξάνθη, όπου γέμισε το γήπεδο σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς. Κάτι το οποίο συγκίνησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως υποστήριξε και ο ίδιος με τις δηλώσεις του.

Η επόμενη ημέρα των Πειραιωτών αδιαμφισβήτητα θα είναι ακόμη καλύτερη. Με τον στόχο όλων να είναι να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η ομάδα, η οποία παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα. Θα γίνουν προσθετικές κινήσεις το επόμενο διάστημα προς αυτή την κατεύθυνση.

Με τον ηγέτη του Θρύλου να έχει δείξει τα τελευταία χρόνια πως κάνει ό,τι μπορεί για να ενισχύσει την ομάδα. Με μεταγραφές πολλών εκατομμυρίων κάθε καλοκαίρι, με βελτίωση συνεχώς των προπονητικών εγκαταστάσεων της ομάδας και πολλά άλλα.

Επομένως, μόνο αισιόδοξοι πρέπει και είναι όλοι οι φίλαθλοι των Πειραιωτών, οι οποίοι γνωρίζουν ότι οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη θα γίνουν και πράξη την επόμενη χρονιά, κάνοντας τα πάντα, ώστε ο Θρύλος να γίνει η ομάδα που όλοι ονειρεύονται, πετυχαίνοντας όλους τους στόχους του.

Διαβάστε επίσης

«Αγκαλιά» αγάπης από τον Ολυμπιακό!

«Αγκαλιά» αγάπης από τον Ολυμπιακό!

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν για ακόμη μία φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο, δίνοντας χαρά σε ασυνόδευτους ανήλικους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από το «Γ. Καραϊσκάκης» την αναμέτρηση με την Ξάνθη.

«Τρέλα» για τον Καμαρά! (pic)

«Τρέλα» για τον Καμαρά! (pic)

Στα χρώματα του Ολυμπιακού και με το όνομα του μέσου των Πειραιωτών ζωγραφισμένο στο σώμα τους οι συμπατριώτες του Μαντί Καμαρά.