Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θετικός για Ολυμπιακό ο Μπενζιά»

«Θετικός για Ολυμπιακό ο Μπενζιά»
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 - 20:38

Το όνομα του Γιασίν Μπενζιά βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τουρκικά Μέσα.

Ο 24χρονος Γαλλοαλγερινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος ανήκει στην Λιλ, όμως αγωνίστηκε την περυσινή σεζόν στη Φενέρμπαχτσε ως δανεικός από τη γαλλική ομάδα φαίνεται ότι βρίσκεται στο στόχαστρο των Πειραιωτών.

Μάλιστα, ο ίδιος δείχνει να βλέπει με καλό μάτι μία μετακίνησή του στους «ερυθρόλευκους», όπως τονίζουν οι Τούρκοι σε νέα τους δημοσιεύματα.

Τέλος, επισημαίνουν ότι το γεγονός ότι ο Μπενζιά είναι θετικός για μία μετακίνησή του στον Ολυμπιακό θα βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» αν τελικά πραγματοποιήσουν επίσημη πρόταση να αποκτήσουν τον 24χρονο μεσοεπιθετικό.

Διαβάστε επίσης

Τα πάντα για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός εκεί που ανήκει, στην κορυφή!

Τα πάντα για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός εκεί που ανήκει, στην κορυφή!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Real τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει όλοι οι φίλοι των Πειραιωτών να είναι ήσυχοι, καθώς εκείνος και οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι να επαναφέρουν τον Θρύλο στην κορυφή, κάνοντας χαρούμενο τον κόσμο της ομάδας.

«Αγκαλιά» αγάπης από τον Ολυμπιακό!

«Αγκαλιά» αγάπης από τον Ολυμπιακό!

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν για ακόμη μία φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο, δίνοντας χαρά σε ασυνόδευτους ανήλικους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από το «Γ. Καραϊσκάκης» την αναμέτρηση με την Ξάνθη.