Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οκτώ φιλικά στην προετοιμασία

Οκτώ φιλικά στην προετοιμασία
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 - 10:09

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο καλοκαιρινός προγραμματισμός του Ολυμπιακού, όσον αφορά στο καλοκαίρι και τα φιλικά που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στην Πολωνία, ενώ στη συνέχεια η ομάδα θα μεταβεί σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα -πιθανότητα στην Ελβετία- για να δώσει άλλα δύο φιλικά.

Με τον «κύκλο» των αγώνων προετοιμασίας να κλείνει στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», μια εβδομάδα πριν το πρώτο επίσημο ματς της νέας περιόδου, 23 ή 24 Ιουλίου, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει, όπως όλα δείχνουν, 4 φιλικά στο Γκντανσκ ή πιο σωστά στην περιφέρεια του όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Επίσης, ένα ακόμα θα γίνει όπως όλα δείχνουν στην Βαρσοβία.

Εν συνεχεία, η αποστολή θα μεταβεί πιθανότατα στην Ελβετία για άλλα δύο δυνατά φιλικά, ολοκληρώνοντας την προετοιμασίας με ένα ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης», στις 16 ή 17 Ιουλίου, μια εβδομάδα πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις του Θρύλου για τη νέα περίοδο.

Αυτό έχει ζητήσει ο Μαρτίνς, πολλά φιλικά, εκ των οποίων τα περισσότερα θα είναι δυνατά για να πάει η ομάδα όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στην εκκίνηση της επόμενης σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Η ευκαιρία του Λοντίγκιν

Η ευκαιρία του Λοντίγκιν

Όλα δείχνουν πώς θα κάνει ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό και σε ματς του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στη Λαμία.

Ο ρόλος του Ανδρούτσου

Ο ρόλος του Ανδρούτσου

Ο νεαρός αναμένεται να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Ελαμπντελαουί στο ματς της Κυριακής, στη Λαμία.