Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν κάνει πίσω ο Ολυμπιακός για Γκαγκάτση...

Δεν κάνει πίσω ο Ολυμπιακός για Γκαγκάτση...
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 - 18:32

Ο Ολυμπιακός δεν κάνει πίσω στο θέμα του Βασίλη Γκαγκάτση. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τονίσει ότι είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για το σκάνδαλο Γκαγκάτση.

Μάλιστα, απέστειλαν εξώδικο στη Superleague, ζητώντας την απομάκρυνση του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της διοργανώτριας αρχής, στην οποία συνεχίζει να βρίσκεται ελέω «εξυγίανσης» παρά την πρωτόδικη καταδίκη του με 5 χρόνια φυλάκιση για την υπόθεση της «Κάρτας Υγείας.

Αυτή τη φορά όλα δείχνουν ότι θα τελειώσει ο Γκαγκάτσης, καθώς την απομάκρυνσή του ζήτησε και ο πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθηση της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, απειλώντας με Grexit αν δεν εφαρμοστεί ο νόμος.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι Πειραιώτες και το προηγούμενο διάστημα είχαν θέσει στο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας το συγκεκριμένο θέμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα ελέω «εξυγίανσης».

Πάντως, μετά τις πιέσεις της FΙFA φαίνεται ότι αυτή τη φορά θα δοθεί τέλος στο συγκεκριμένο σκάνδαλο, με την Παγκόσμια Ομοσπονδία να έχει θέσει την απομάκρυνση του Γκαγκάτση ως νούμερο ένα θέμα από πλευράς προτεραιότητας.

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός στηρίζει το έργο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς (vid)

Ο Ολυμπιακός στηρίζει το έργο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς (vid)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα είναι πάντα δίπλα στην Εκκλησία, συμβάλλοντας στο διαχρονικό, κοινωνικό της έργο. Με 7.500 δέματα καθημερινά, με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και με χρηματική βοήθεια.