Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αέρας κοπανιστός από Παναθηναϊκό και Γ. Σαββίδη

Αέρας κοπανιστός από Παναθηναϊκό και Γ. Σαββίδη
Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 - 08:17
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Φάουλ» για κόκκινη κάρτα έκαναν τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Γιώργος Σαββίδης, επειδή βγήκαν να κρίνουν την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία δικαίωσε τον Ολυμπιακό για το ματς με τους «πράσινους», κατακυρώνοντας τη νίκη υπέρ των «ερυθρόλευκων» και επιβάλλοντας αφαίρεση πέντε βαθμών στον ΠΑΟ. Και οι δυο έδειξαν ότι δεν σέβονται τις δικαστικές αποφάσεις και τους κανονισμούς, αν και είναι... εξυγιαντές! Καμία έκπληξη να θέλουν «αναρχία» στο ποδόσφαιρο, να μην υπάρχουν κανονισμοί, να είναι πάνω από όλα τα συλλογικά συμφέροντά τους.

Ειδικά για τον Παναθηναϊκό που στην ανακοίνωσή του έκανε λόγο για «χάρτινο» νικητή, όμως αν δεν διακόπτονταν ο αγώνας, φαινόταν ότι θα δεχόταν κι άλλα γκολ, καθώς ο Ολυμπιακός υπερτερούσε, ειδικά μετά το 1-0. Ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος είναι μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ, έγραψε στα social media, ότι μια ομάδα πρέπει να έχει καλούς δικηγόρους, άσχετα αν δεν μπορεί να τα κρίνει όλα, επειδή αν δεν υπήρχε ο πατέρας του, δεν θα υπήρχε ούτε ο ίδιος στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παναθηναϊκός και Σαββίδης δεν κατάλαβαν ότι η πρωτόδικη απόφαση βγήκε από έναν πρωτοδίκη δικαστή, ενώ η έφεση κρίθηκε από τρεις εφέτες τακτικούς δικαστές. Να μην ξεχνάμε ότι οι «πράσινοι» ζήτησαν από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αν παρέμεινε η πρωτόδικη απόφαση-τέρας να συνεχιζόταν ο αγώνας χωρίς θεατές, άρα φοβούνταν επεισόδια, ενώ παραδέχθηκαν πως υπάλληλοι της ΠΑΕ συμμετείχαν στα έκτροπα.

Διαβάστε επίσης

«Πόρτα» σε Ουντινέζε για Καμαρά

«Πόρτα» σε Ουντινέζε για Καμαρά

Η ιταλική ομάδα εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον μέσο από τη Γουινέα κι έκανε την κρούση της, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να την εξετάσουν.

Οι δύο επιλογές για τον Σολδάνο

Οι δύο επιλογές για τον Σολδάνο

Ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει στα πλάνα του για την ενδεκάδα του αυριανού ματς στη Λαμία, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασίσει τη θέση του Αργεντινού.