Ντουντούκα
Αποκαλύψεις με σκληρή γλώσσα και ονόματα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η FIFA βάζει... καπέλο στον Γραμμένο

Η FIFA βάζει... καπέλο στον Γραμμένο
Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 - 08:59
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Όπως έχουμε γράψει η FIFA είναι αποφασισμένη να αλλάξει κάποια πράγματα στην ΕΠΟ, μέσω της ενίσχυσης της παρουσίας ξένων παραγόντων στο Πάρκο Γουδή, όπου αρμόδιοι για την ομοσπονδία είναι δυο τοποτηρητές (Βασάλο, Λάκοβιτς), η τριμελής Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA, με πρόεδρο τον Αυστριακό, Χέρμπερτ Χούμπελ και ο Τσέχος υπερσύμβουλος, Πετρ Φούσεκ, ο μόνος που μένει μόνιμα στην Αθήνα. Όλα τα συμβούλια γίνονται με την παρουσία της προαναφερόμενης Επιτροπής, όπως και του Φούσεκ.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία αναζητεί το κατάλληλο πρόσωπο στο εξωτερικό, προκειμένου να αναλάβει με αρμοδιότητες υπερπροέδρου. Δηλαδή, να μην περνάει τίποτα χωρίς την έγκρισή του.

Φυσικά, πρόκειται για μια ακόμη ξεφτίλα της διοίκησης του Γραμμένου. Σύμφωνα με πληροφορίες η FIFA έλαβε την παραπάνω απόφαση επειδή: 1) Η ΕΠΟ είναι απούσα από όλα τα προβλήματα, με μεγαλύτερο παράπονο δεν έκανε πρόοδο για την πάταξη της βίας, 2) Οι ξένοι έχουν παράπονα από τον τρόπο λειτουργίας της αθλητικής δικαιοσύνης, 3) Διαπιστώθηκε πλήθος κρατικών παρεμβάσεων, κυρίως από τον Βασιλειάδη που έγιναν με την ανοχή της ίδιας της ομοσπονδίας.

Και να σκεφτεί κανείς, όταν (18/08/17) ανέλαβε πρόεδρος της ΕΠΟ, ο Βαγγέλης Γραμμένος ότι «ο χρόνος που θα παραμείνουν στη χώρα μας θα είναι μικρότερος από ό,τι προσδοκούν οι ίδιες», όμως όχι μόνο οι ξένοι δεν φεύγουν αλλά γίνονται περισσότεροι. Ακόμη, ο Γραμμένος είχε πει «το ότι ήρθε η FIFA δείχνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», άρα για να παραμένει τα πράγματα γίνονται χειρότερα».

Και μόνο ότι... ξεφτίλισαν τη λέξη «εξυγίανση», σημαίνει πολλά. Σημαίνει ότι απέτυχαν και δεν το ξέρουν.

Διαβάστε επίσης

«Πόρτα» σε Ουντινέζε για Καμαρά

«Πόρτα» σε Ουντινέζε για Καμαρά

Η ιταλική ομάδα εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον μέσο από τη Γουινέα κι έκανε την κρούση της, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να την εξετάσουν.

Οι δύο επιλογές για τον Σολδάνο

Οι δύο επιλογές για τον Σολδάνο

Ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει στα πλάνα του για την ενδεκάδα του αυριανού ματς στη Λαμία, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασίσει τη θέση του Αργεντινού.