Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι σκέψεις του Μαρτίνς ενόψει Λαμίας

Οι σκέψεις του Μαρτίνς ενόψει Λαμίας
Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 - 01:04

Πανέτοιμος για το ματς με την Λαμία είναι ο Ολυμπιακός, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους στο προτελευταίο παιχνίδι τους για τη φετινή σεζόν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται ότι έχει καταλήξει στους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στο βασικό του σχήμα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Πιο αναλυτικά, ο Λοντίγκιν αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, έχοντας τους Ανδρούτσο (ο οποίος θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Ομάρ), Σισέ, Μεριά και Τσιμίκα στην τετράδα της άμυνας.

Στον άξονα αναμένονται οι Γκιλιέρμε και Καμαρά, με τον Μπουχαλάκη να είναι εκτός αποστολής, καθώς είναι τραυματίας. Στα δεξιά θα βρίσκεται ο Ντίας, ενώ στο άλλο άκρο διεκδικούν θέση βασικού οι Μασούρας και Ποντένσε, με τον πρώτο να φαίνεται ότι έχει το προβάδισμα. Τέλος, ο Φορτούνης θα ξεκινήσει το ματς πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Σολδάνο.

Να σημειωθεί ότι υπάρχουν και τα σενάρια που «παίζουν» με τον Αβραάμ να ξεκινάει στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού ή ακόμη και να ξεκινήσει με δύο επιθετικούς, Χασάν και Σολδάνο σε σύστημα 4-4-1-1. Πάντως, φαίνεται ότι τα δύο αυτά σενάρια έχουν λίγες πιθανότητες να επιβεβαιωθούν.

Διαβάστε επίσης

Για το διπλό με… κατοστάρα!

Για το διπλό με… κατοστάρα!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 19:00 εκτός έδρας την Λαμία για την 29η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Live στο gavros.gr/ΕΡΤ SportsHD.

«Έτοιμοι…» (pic)

«Έτοιμοι…» (pic)

Το μήνυμα του Ζιλ Ντίας για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Λαμία.