Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «στοίχημα» του αρχηγού

Το «στοίχημα» του αρχηγού
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 - 11:18

Η κορυφαία επίδοση του Κώστα Φορτούνη σε μια σεζόν, σε ό,τι αφορά την προσφορά του σε γκολ, είναι 35. Το είχε κάνει τη σεζόν 2015/16 όταν είχε σημειώσει 22 γκολ και είχε δώσει 13 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Εκεί τη χρονιά, με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο, ο Ολυμπιακός είχε πάρει το πρωτάθλημα και ο διεθνής μεσοεπιθετικός είχε αναδειχθεί ως ο πολυτιμότερος παίκτης της χρονιάς, ο MVP του πρωταθλήματος. Με τα νούμερά του να είναι άκρως εντυπωσιακή σε ό,τι αφορά την προσφορά και τη συμμετοχή του στα γκολ του Θρύλου.

Φέτος οι επιδόσεις του Φορτούνη είναι ανάλογες. Αλλά με μια μεγάλη διαφορά. Πώς έχει γίνει ακόμα πιο δημιουργικός. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει ήδη σκοράρει 17 φορές, ενώ έχει δώσει και 16 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Κάτι που μεταφράζεται σε συμμετοχή του σε 33 γκολ μέσα στη σεζόν από τα 101 που έχουν πετύχει οι «ερυθρόλευκοι». Με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να έχει ξεχωριστό κίνητρο για το ματς στη Λάρισα, στις 5 Μαΐου, για την τελευταία αγωνιστική.

Να έχει συμμετοχή σε δύο γκολ, είτε σκοράροντας, είτε δημιουργώντας για να ισοφαρίσει την κορυφαία επίδοση της καριέρας του, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Η ποιότητα του Νάτχο

Η ποιότητα του Νάτχο

Στο 84' μπήκε στο ματς, στο 85' έδωσε την ασίστ στον Χασάν για το 1-3 του Ολυμπιακού στη Λαμία.

Θεαματικό ποδόσφαιρο

Θεαματικό ποδόσφαιρο

Από τα 1,7 γκολ ανά ματς στον πρώτο γύρο, ο Ολυμπιακός έχει μέσο όρο σχεδόν 3 γκολ στο δεύτερο.