Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η... αγωνία του Τσίπρα να μην αργήσει τα συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ

Η... αγωνία του Τσίπρα να μην αργήσει τα συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 - 13:30

Μεγάλη... αγωνία είχαν στην κυβέρνηση και ειδικά ο πρωθυπουργός να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Δεν εξηγείται αλλιώς πώς λίγο μετά τη λήξη του ματς με τον Λεβαδειακό, ο Τσίπρας με τουιτάρισμα συνεχάρη την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τον τίτλο που πήρε. Μην... αργήσει να συγχαρεί την ομάδα του Ιβάν Σαββίδη για το Πρωτάθλημα των Πρεσπών. Μεγάλη βιασύνη να είναι από τους πρώτους.

Βλέπετε, με όσα έχουν γίνει με τη Μακεδονία, ενδεχομένως να ήθελε να γυρίσει το κλίμα γιατί έρχονται και εκλογές και οι δημοσκοπήσεις δεν είναι ευοίωνες για την τωρινή κυβέρνηση. Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πώς στο παρελθόν δεν είχε στείλει αντίστοιχα συγχαρητήρια, ως πρωθυπουργός, στην ομάδα που πήρε τον τίτλο. Όχι μόνο στον Ολυμπιακό, αλλά ούτε στην ΑΕΚ πέρσι.

Τι να λέμε τώρα; Εδώ ο Τσίπρας δεν έστειλε συγχαρητήρια, δεν έγραψε το παραμικρό, πέρσι όταν η ομάδα πόλο Ανδρών του Θρύλου κατέκτησε τον ευρωπαϊκό τίτλο. Όταν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στη Γένοβα, κατακτώντας το LEN Champions League με αντίπαλο την Προ Ρέκο.

Το πρωτάθλημα των Πρεσπών που πήρε ο ΠΑΟΚ ήταν μια άλλη... ιστορία. Κι αυτό αποδεικνύεται από τα γεγονότα πλέον! Οπότε τα συγχαρητήρια ήταν κάτι που δεν πρέπει να προκαλεί, στην τελική, τόσο μεγάλη εντύπωση!

Διαβάστε επίσης

Η ποιότητα του Νάτχο

Η ποιότητα του Νάτχο

Στο 84' μπήκε στο ματς, στο 85' έδωσε την ασίστ στον Χασάν για το 1-3 του Ολυμπιακού στη Λαμία.