Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένα ακόμα «διπλό» για τον Ολυμπιακό (vid)

Ένα ακόμα «διπλό» για τον Ολυμπιακό (vid)
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 - 17:04

Ένατη συνεχόμενη νίκη για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, την Κυριακή το βράδυ στη Λαμία. Ο Θρύλος μπορεί να μην έχει στόχους, αλλά δεν πατά... φρένο. Συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό, να κατακτά το ένα ματς μετά το άλλο, να προσθέτει τρίποντα στο ενεργητικό του. Κι αυτό είναι που μετρά.

Στη Λαμία οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν την ίδια σοβαρότητα και πήραν τη νίκη με 3-1. Με τον κόσμο να είναι ξανά δίπλα στην ομάδα, με εκπληκτικό παλμό και φωνή για 90 λεπτά. Σε σημείο που ακόμα και ο Βούκοβιτς στον πάγκο σιγοψιθύριζε το «Θρύλε ολέ, ολέ»... Ο Χασάν που έκανε δώρο τη φανέλα του στον κόσμο μετά το ματς, ο Φορτούνης που δεν χάλασε χατίρι για φωτογραφίες σε κανέναν.

Όλα αυτά και πολλά ακόμα δεν έγιναν ορατά με την πρώτη ματιά. Τα «συνέλαβε» η κάμερα του Olympiacos TV και ετοίμασε την παρακάμερα του ματς στη Λαμία όπου ο Ολυμπιακός σημείωσε την 9η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

Έδρα «Μιλτιάδη Μαρινάκη» στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο!

Έδρα «Μιλτιάδη Μαρινάκη» στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο!

Με βασικό δωρητή τον Βαγγέλη Μαρινάκη εξασφαλίζεται η ύπαρξη του τμήματος Νεοελληνικών σπουδών σε ένα από τα κορυφαία αμερικανικά πανεπιστήμια, που ασχολείται με τη διάδοση της ελληνικής γλώσσας και του πολιτισμού μας.