Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ατέρμονη στήριξη Ολυμπιακού και Βαγγέλη Μαρινάκη! (pics)

Ατέρμονη στήριξη Ολυμπιακού και Βαγγέλη Μαρινάκη! (pics)
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 - 19:05

Ο Ολυμπιακός δεν σταματάει να προσφέρει βοήθειες σε όλους όσους έχουν ανάγκη, δείχνοντας συνεχώς το κοινωνικό του πρόσωπο. Οι «ερυθρόλευκοι», έπειτα από εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, βρίσκονται πάντα δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, προσφέροντάς τους πολύτιμες βοήθειες.

Ο ηγέτης του Θρύλου από την πρώτη ημέρα που βρίσκεται στο σύλλογο έχει προσπαθήσει να δημιουργήσει μία ομάδα που θα λειτουργεί ως πρότυπο, στον τομέα της προσφοράς στους συνανθρώπους μας, κάτι το οποίο έχει καταφέρει και με το παραπάνω.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται όλο το χρόνο στο πλευρό της Ι.Μ. Νίκαιας, δίνοντας πολύτιμες βοήθειες σε ανθρώπους που τις χρειάζονται.

Η στήριξη του Θρύλου και του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι διαρκής, με τους «ερυθρόλευκους» να μην γίνεται να μην προσφέρουν και στις Άγιες Ημέρες του Πάσχα πολύτιμες βοήθειες στους συνανθρώπους μας.

Έτσι, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, 22/4, η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού, κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, μαζί με την Ολυμπιονίκη πρώην πολίστρια του Ολυμπιακού και της Εθνικής, Πρόεδρο του ΟΠΑΝ και Δημοτική Σύμβουλο με τον Πειραιά Νικητή του Δημάρχου κ. Μώραλη, κα. Σταυρούλα Αντωνάκου, έδωσαν το παρών στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας, στο πλευρό του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νικαίας, κ.κ. Αλέξιου, προκειμένου να στηρίξουν εμπράκτως το -τεράστιο- έργο, το οποίο η Ι.Μ. κάνει.

Αναλυτικά η ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:

Οι Άγιες Ημέρες του Πάσχα έφθασαν. Ο Ολυμπιακός, πρωτοπόρος σε θέματα κοινωνικής προσφοράς και κοινωνικής ευθύνης, πάντοτε με σεβασμό, απέναντι στον συνάνθρωπο και τις ανάγκες του, δηλώνει εκ νέου «παρών». Όραμα του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, από την πρώτη ημέρα ανάληψης της ηγεσίας του μεγαλύτερου αθλητικού Συλλόγου της χώρας μας, ήταν ΟΛΟΣ ο οργανισμός του Ολυμπιακού, να λειτουργεί ως πρότυπο, στον τομέα της προσφοράς στους συνανθρώπους μας. Και το έκανε πράξη.

Ο κ. Μαρινάκης έχει δημιουργήσει έναν μηχανισμό στήριξης, για όλους τους ανθρώπους, οι οποίοι όχι μόνο τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, ή του Πάσχα, προσμένουν στη βοήθεια του Θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να ανακουφιστούν από τις δυσκολίες, τις οποίες βιώνουν. Και ο Θρύλος είναι ΠΑΝΤΑ εκεί! Ο κ. Μαρινάκης, άλλωστε, από το 2007 κιόλας, βοηθούσε ήδη το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας, ενώ μετά την ανάληψη της ηγεσίας του Ολυμπιακού, το έργο αυτό αναπτύχθηκε και χτίστηκε επάνω σε σωστές βάσεις, ώστε ο Σύλλογος να επιστρέφει διαρκώς στον κόσμο, την αγάπη την οποία λαμβάνει!

Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, 22/4, η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς, κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, μαζί με την Ολυμπιονίκη πρώην πολίστρια του Ολυμπιακού και της Εθνικής, Πρόεδρο του ΟΠΑΝ και Δημοτική Σύμβουλο με τον Πειραιά Νικητή του Δημάρχου κ. Μώραλη, κα. Σταυρούλα Αντωνάκου, έδωσαν το παρών στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας, στο πλευρό του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νικαίας, κ.κ. Αλέξιου, προκειμένου να στηρίξουν εμπράκτως το -τεράστιο- έργο, το οποίο η Ι.Μ. κάνει. Όλο τον χρόνο, όχι μόνο ετούτες της Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

Εκπροσωπώντας τον κ. Μαρινάκη, απευθύνθηκαν προς τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι είχαν κατακλύσει το Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ. Νικαίας, για να λάβουν τα αγαθά πρώτης ανάγκης, τα οποία, με την στήριξη του ηγέτη του Ολυμπιακού, η Ιερά Μητρόπολη παρέχει. Μίλησαν με λόγια αγάπης, προσθέτοντας σε αυτά τα οποία τόνισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας, κ.κ. Αλέξιος. «Πάσχα δεν είναι μόνο η προσφορά σε τρόφιμα, σε υλικά αγαθά, σε υλική βοήθεια. Είναι η συμμετοχή η ίδια, στο έργο της Εκκλησίας. Η πράξη, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την αγάπη και την αλληλεγγύη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, εκ νέου, θερμά, τον κ. Μαρινάκη, για όλα όσα κάνει για εμάς. Οι οικογένειες των συνανθρώπων μας, λαμβάνουν χώρα όλο τον χρόνο, καθημερινά. Αυτή είναι η μεγαλύτερη προσφορά. Η διάρκεια. Η συνέχεια. Ο κ. Μαρινάκης είναι πάντοτε δίπλα μας», ήταν τα λόγια του Σεβασμιώτατου.

Η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κα. Τσιλιγκίρη, από την πλευρά της, σημείωσε πως «εκπροσωπώντας τον κ. Μαρινάκη, τον ηγέτη του Ολυμπιακού, είμαστε εδώ, για να κάνουμε το αυτονόητο. Να σας πούμε ότι είμαστε δίπλα σας και να το δείξουμε. Να σας θυμίσουμε ότι είμαστε κοντά σας, ότι ξέρουμε τις ανάγκες σας και θέλουμε πάντοτε να είμαστε εκεί, για εσάς. Ο κ. Μαρινάκης διατρανώνει διαρκώς την ανάγκη ο Ολυμπιακός να επιστρέφει την αγάπη που λαμβάνει και με το παραπάνω. Να προσφέρει στην κοινωνία, να στηρίζει όσους έχουν ανάγκη. Για αυτό τον λόγο είμαστε πάντοτε εδώ, κοντά σας. Και θα συνεχίσουμε να είμαστε».

Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι σιτίζονται με τα δέματα, τα οποία διανέμει η Ι.Μ. Νικαίας, για τα οποία η στήριξη του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν σταματά ποτέ. Καθημερινά, περισσότερα από 100 άτομα, μεταβαίνουν στο Πνευματικό Κέντρο της περιοχής και λαμβάνουν τα απαραίτητα, προκειμένου να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια. «Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σας, πράγματι», επεσήμανε από την πλευρά της η Πρόεδρος του ΟΠΑΝ, κα. Σταυρούλα Αντωνάκου, για να συνεχίσει: «Βλέπουμε τόσο κόσμο εδώ και στο μυαλό μας υπάρχει μόνο ένα πράγμα: Το να βοηθήσουμε, να συμπαρασταθούμε, να προσφέρουμε. Ο κ. Μαρινάκης επιθυμεί αυτό ακριβώς. Η βοήθεια να συνεχίζεται, αδιάκοπα, όλο τον χρόνο και όχι να συμβαίνει περιστασιακά, μόνο τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα ή των Χριστουγέννων. Είναι ευθύνη του και ευθύνη μας, το να στεκόμαστε στο πλευρό σας».

Διαβάστε επίσης

Από τον Δούρο στο πρωτάθλημα των Πρεσπών!

Από τον Δούρο στο πρωτάθλημα των Πρεσπών!

Ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός ότι έχει συγκεντρώσει, μία αγωνιστική πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος, πάνω από 70 βαθμούς δεν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο, κάτι το οποίο συνέβη και το 2004 στο πρωτάθλημα με τον Δούρο...

«Μάχη» από τα… παλιά για καλό σκοπό!

«Μάχη» από τα… παλιά για καλό σκοπό!

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν εκείνους της Προοδευτικής την Μεγάλη Τετάρτη στις 17:00 στο Δημοτικό γήπεδο Νίκαιας, σε ένα ματς που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.