Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από τον Δούρο στο πρωτάθλημα των Πρεσπών!

Από τον Δούρο στο πρωτάθλημα των Πρεσπών!
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 - 20:40

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε σχεδόν από το μηδέν στο ξεκίνημα της σεζόν, με στόχο να αφήσει πίσω του την κακή χρονιά που είχε πραγματοποιήσει και να δημιουργήσει την ομάδα που όλοι θέλουν να βλέπουν στον Πειραιά.

Κάτι το οποίο κατάφερε σε πολύ σημαντικό βαθμό. Οι «ερυθρόλευκοι» από το ξεκίνημα της σεζόν έως και σήμερα, μία αγωνιστική πριν από το φινάλε, έχουν δείξει ότι έχουν δημιουργήσει μία ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, κατάφεραν να αλλάξουν άρδην σε σχέση με την προηγούμενη τους χρονιά, έχοντας συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 72 πόντους στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος. Όμως, αυτοί δεν ήταν αρκετοί για να τον οδηγήσουν στην κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος.

Οι λόγοι είναι πολλοί και πλέον αντιληπτοί απ’ όλους. Το πρωτάθλημα των Πρεσπών θα πήγαινε στον ΠΑΟΚ… Το είχαν σχεδιάσει από την αρχή, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να γίνει αυτό πράξη. Με τα διαιτητικά «όργια» της… εξυγίανσης να μην έχουν προηγούμενο.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός το 2004 είχε χάσει το τότε πρωτάθλημα, έχοντας συγκεντρώσει επίσης περισσότερους από 70 βαθμούς.

Τότε ήταν ο Δούρος που είχε βάλει το χέρι του... Φέτος ήταν το πρωτάθλημα των Πρεσπών...

Μόνο έτσι μπορούν να κοντράρουν τον Ολυμπιακό… Όμως ο Θρύλος έχει μάθει να πολεμάει κόντρα σε όλους και σε όλα και είναι αποφασισμένος την επόμενη χρονιά να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην κορυφή, ανεξάρτητα με το αν όλοι τον πολεμούν.

Και οι αντιδράσεις τους ακόμη και στους πανηγυρισμούς του πρωταθλήματος, δείχνουν το πόσο πολύ φοβούνται τον Θρύλο ενόψει της συνέχειας.

Διαβάστε επίσης

«Μάχη» από τα… παλιά για καλό σκοπό!

«Μάχη» από τα… παλιά για καλό σκοπό!

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν εκείνους της Προοδευτικής την Μεγάλη Τετάρτη στις 17:00 στο Δημοτικό γήπεδο Νίκαιας, σε ένα ματς που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.