Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καρέ «φωτιά» που κάνει τη διαφορά!

Καρέ «φωτιά» που κάνει τη διαφορά!
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 - 22:47

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην κατέκτησε το πρωτάθλημα, ωστόσο σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο. Σύγχρονο, επιθετικό, με θέαμα και πολλά γκολ, κάνοντας τον κόσμο του να μην χάνει ματς στον Ναό! Και όχι μόνο.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν καταιγιστική στην επίθεση. Είναι χαρακτηριστικό, ότι με ένα ματς να απομένει για το φινάλε, οι Πειραιώτες μετρούν 101 τέρματα, 66 εκ των οποίων στη Superleague. Και σε αυτό συνέβαλαν όλοι και, κυρίως, σύμφωνα με τους αριθμούς, οι Κώστας Φορτούνης, Ντανιέλ Ποντένσε, Αχμέντ Χασάν και Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Οι εν λόγω τέσσερις είναι οι ποδοσφαιριστές με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στα «ερυθρόλευκα» γκολ, όσον αφορά στο πρωτάθλημα.

Με πρώτο τον Φορτούνη, με 12 γκολ και εννιά ασίστ. Ο Τρικαλινός άσος, δηλαδή, βρίσκεται «μέσα» στα 21 από τα 66 γκολ του Θρύλου!

Με τον Ποντένσε να ακολουθεί με 13, καθώς έχει πέντε γκολ και οκτώ ασίστ στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά στον Χασάν, ο Αιγύπτιος επιθετικός έχει σκοράρει τα 10 από τα 66 γκολ του Ολυμπιακού στην Superleague, ενώ ο Ελαμπντελαουί τέσσερα, έχοντας «φτιάξει» και έξι ακόμα…

Διαβάστε επίσης

Το πρωτάθλημα των Πρεσπών με αποδείξεις! (video)

Το πρωτάθλημα των Πρεσπών με αποδείξεις! (video)

Αυτό είναι το πρωτάθλημα που κατέκτησε… δίκαια ο ΠΑΟΚ, όπως έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στα συγχαρητήριά του στους Θεσσαλονικείς. Το πρωτάθλημα της… εξυγίανσης, των δεκάδων διαιτητικών «οργιών» υπέρ του ΠΑΟΚ. Το πρωτάθλημα των Πρεσπών!