Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρωτάθλημα των Πρεσπών με αποδείξεις! (video)

Το πρωτάθλημα των Πρεσπών με αποδείξεις! (video)
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 - 23:58

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα, φτάνοντας τα 3 στην ιστορία του… Όσα είχε ο Ολυμπιακός το 1934!

Ένα πρωτάθλημα που όλοι γνωρίζουν πως κατέκτησαν οι Θεσσαλονικείς… Ακόμη και αν δεν το παραδέχονται… Ένα πρωτάθλημα, στο οποίο η… εξυγίανση έκανε από την αρχή μέχρι το τέλος τη δουλειά της, για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Το πρωτάθλημα των δεκάδων διαιτητικών «οργίων» υπέρ των Θεσσαλονικέων. Το πρωτάθλημα των Πρεσπών.

Όλοι είδαν πως κατέκτησε τον τίτλο ο ΠΑΟΚ… Έναν τίτλο που χαρακτήρισε… δίκαιο (!) ο Αλέξης Τσίπρας, στα συγχαρητήρια που έσπευσε να δώσει στους Θεσσαλονικείς. Έφυγε το άγχος του βλέπετε...

Αλλά, επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, δείτε και μόνοι σας τα «όργια» υπέρ του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.

*1η αγωνιστική (ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 1-0): Η… εξυγίανση έδειξε από νωρίς το έργο που θα επιτελέσει. Ο Κουτσιαύτης στο 57’ της αναμέτρησης ανακάλυψε πέναλτι σε βουτιά του Πρίγιοβιτς, το οποίο έγινε γκολ, χαρίζοντας τη νίκη στους Θεσσαλονικείς με 1-0.

*2η αγωνιστική (Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 0-1): Ο Παπαπέτρου ανέλαβε δράση, κλείνοντας τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Πανιωνίου στο 13’ της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, όταν ο Χατσερίντι είχε ανατρέψει τον Κεϊτά.

*3η Αγωνιστική (ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-3): Διαιτητική εύνοια είχε ο ΠΑΟΚ και στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ. Ο Διαμαντόπουλος δεν είχε αποβάλει τον Ζαμπά στο 25’ για χτύπημα εκτός φάσης στον Κοροβέση. Επίσης, στο 45+4’, μετά το 2-1 υπέρ της ομάδας του, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης γύρισε προς την εξέδρα των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ και τους έκανε χειρονομίες, ενώ στο βίντεο φαίνεται να λέει τη φράση «έτσι γ@μ@ω». Παρόλα αυτά δεν τόλμησαν να τον αποβάλλουν.

*7η Αγωνιστική (Αρης-ΠΑΟΚ 1-2): Δεν θα μπορούσε να μην κάνει αισθητή την παρουσία της η… εξυγίανση στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Ο Ιταλός διαιτητής Ντοβέρι στο 35’ δόθηκε ανύπαρκτο πέναλτι στον ΠΑΟΚ, καθώς το χέρι του Τζανακάκη είναι σε φυσική θέση και κοντά στο σώμα του. Στη συνέχεια, στο 55’ δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Άρη, με τον Βαρέλα να κρατάει ξεκάθαρα τον αντίπαλό του.

*10η Αγωνιστική (ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-1): Περνάμε στον Τσαμούρη, ο οποίος όπως αποδείχθηκε ήταν από τα βασικά «εργαλεία» της… εξυγίανσης. Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με επιθετικό φάουλ, όμως ο Τσαμούρης άφησε το ματς να συνεχιστεί. Ο Πρίγιοβιτς πατούσε στην πλάτη του Μαρινάκη, όμως ο Τσαμούρης μάλλον κοιτούσε αλλού.

*11η Αγωνιστική (ΠΑΟΚ-Ξάνθη 2-0): Σειρά είχε ο Σέζος να δείξει τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο 20’,με το ματς στο 0-0, δεν απέβαλε τον Κίτσιου για σκληρό φάουλ και ενώ είχε ήδη μια κίτρινη προτίμησε να μη δώσει την παράβαση, ενώ το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ προήλθε από ανύπαρκτο φάουλ. Μάλιστα ο Σέζος αντί να δείξει την κίτρινη στον Λισγάρα που υποτίθεται ότι έκανε την παράβαση την έδειξε στον Μπαξεβανίδη.

*12η Αγωνιστική (Λαμία-ΠΑΟΚ 0-1): Πάμε στα πολύ… ωραία του φετινού πρωταθλήματος! Το χέρι… της εξυγίανσης εμφανίστηκε στην Λαμία, με τον Βιεϊρίνια, να σταματάει την μπάλα με τα χέρια, έπειτα από σουτ του Επστάιν, όμως, ο Τσαμούρης έκανε ότι δεν είδε. Μία φάση που έγινε viral, ρεζίλεψε για ακόμη μία φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μία φάση που αποτυπώνει επακριβώς τι συνέβη τη φετινή σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα της… εξυγίανσης.

*13η Αγωνιστική (ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 2-1): «Χειρουργείο» και κόντρα στην ΑΕΛ από τον Κοτσάνη, ο οποίος απέβαλλε λανθασμένα τον Καρανίκα των «βυσσινί». Την ίδια ώρα δεν απέβαλε τον Κρέσπο στο 40’ για αγκωνιά στον Γιάκοβιτς.

*17η Αγωνιστική (ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 3-0): Ο… κορυφαίος Σιδηρόπουλος απέβαλε τον Μακρύλλο στο 40’, εξαντλώντας την αυστηρότητά του...

*15η Αγωνιστική (ΠΑΟΚ-ΠΑΣ 2-1): Έγραψε ιστορία ο Φωτιάδης στην 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ακόμη σφυρίζει πέναλτι για να πάρουν τη νίκη οι Θεσσαλονικείς. Καταλόγισε το πρώτο, με το οποίο άνοιξε το σκορ, στο 37’, όταν ο Ακπόμ βούτηξε μπροστά στο απλωμένο πόδι του Ευαγγέλου. Μετά ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε και ο Φωτιάδης σφύριξε δεύτερο ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε μαρκάρισμα του Λίλα στον Ακπόμ, χωρίς ο παίκτης του ΠΑΣ να του κάνει κάτι επιλήψιμο στη φάση του 74’! Το πέναλτι έχασε ο Ακπόμ.

23η Αγωνιστική (Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-2): Εξυγίανση… είχαμε όμως και από τους ξένους διαιτητές που ήρθαν στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Δανός Κέλετ, ο οποίος μέτρησε το γκολ του ΠΑΟΚ στο 2’, όπου θα έπρεπε να είχε υποδείξει επιθετικό φάουλ του Μάτος στον Κολοβέτσιο.

24η Αγωνιστική (ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-0): Ανύπαρκτο πέναλτι από τον Αλιγιάρ Αγκαγέν, μαντέψτε υπέρ ποιας ομάδας. Φυσικά υπέρ του ΠΑΟΚ, με τον Ακπόμ να πέφτει πάνω στο απλωμένο πόδι του Μάντσον. Επίσης, στο 36’ με το ματς στο 0-0, ο δεύτερος βοηθός ο Μαμαντού με το όνομα, έκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Μπρούνο, ο οποίος έβγαινε τετ α τετ με τον Πασχαλάκη.

27η Αγωνιστική (ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0): Ο ΠΑΟΚ έδειξε το… ήθος του και δεν τήρησε το Fair Play για το 1-0 κόντρα στην Λαμία. Προηγουμένως, ωστόσο, έχει υπάρξει και διαιτητικό λάθος με τον Τάση, ο οποίος έκλεισε τα μάτια στο επιθετικό φάουλ του Σακχόφ στον Μπαράλες.

29η Αγωνιστική (ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 5-0): Σε 30 λεπτά δύο πέναλτι στον ΠΑΟΚ σε ισάριθμες βουτιές από τον Τζήλο. Η πρώτη βουτιά του Γιαννούλη, η δεύτερη του Μάτος… Έτσι, για να κλείσει «όμορφα» το πρωτάθλημα.

*Στο κείμενο έχουμε σταθεί μόνο στα διαιτητικά «όργια» υπέρ του ΠΑΟΚ και καθόλου σε εκείνα που έγιναν κατά του Ολυμπιακού… Φανταστείτε, λοιπόν, για το τι έγινε τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Αυτό είναι το πρωτάθλημα που πανηγυρίζετε… Και καλά κάνετε, γιατί δεν πρόκειται να το ξανά δείτε τουλάχιστον για τα επόμενα 50 ή 34 χρόνια, όπως το τελευταίο που κατακτήσατε… Αλλά, σας γράψαμε και τη χθεσινή ημέρα, Κυριακή (21/04)….

Εκεί βάλτε το τρόπαιό σας!

Διαβάστε επίσης