Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχω πάρει τη φανέλα… σπίτι μου! Ακόμα πιο δυνατός ο Ολυμπιακός του χρόνου»

«Έχω πάρει τη φανέλα… σπίτι μου! Ακόμα πιο δυνατός ο Ολυμπιακός του χρόνου»
Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 - 20:25

«Μάχη» από τα… παλιά την Μεγάλη Τετάρτη (24/4). Το παλαιότερο και πιο ιστορικό ματς Βετεράνων ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα επιστρέφει! Το Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός, λοιπόν, αναβιώνει την Τετάρτη στις 17:00, στο Δημοτικό γήπεδο Νίκαιας, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ματς το οποίο περιμένει πώς και πώς ο κόσμος, όχι μόνο του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής, αλλά γενικότερα. Κάτι που τόνισε και ο Νίκος Βαμβακούλας στο gavros.gr! Με τον Βετεράνο του Θρύλου να δηλώνει: «Εάν με βάλει ο προπονητής μου, εγώ θα παίξω. Έχω πάρει τη φανέλα… σπίτι μου».

Ο 62χρονος, πλέον, παλαίμαχος αμυντικός μίλησε και για τον Ολυμπιακό της φετινής σεζόν, τονίζοντας ότι «κυνηγήθηκε» από τη διαιτησία και εξέφρασε την πίστη του, ότι θα είναι ακόμα πιο δυνατός του χρόνου! Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Βαμβακούλας, ο οποίος φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα από το 1977 έως το 1985, ανέφερε:

«Επανήλθε το ιστορικό ματς μετά από χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό που γίνεται ξανά. Το είχε συνηθίσει ο κόσμος και το ζητούσε. Πάντα ήταν Παρασκευή, τώρα είναι Τετάρτη. Και καλύτερα, γιατί δεν θα έχει φύγει ο κόσμος λόγω Πάσχα. Είναι καλή ημέρα αυτή. Ο κόσμος περίμενε πώς και πώς και εμείς! Θα δούμε παλιούς γνωστούς, φίλους που έχουμε καιρό και είναι ευχάριστο αυτό. Δύο ομάδες πολύ γρήγορες και θα ευχαριστηθεί ο κόσμος ωραία μπάλα. Εμείς οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού δίνουμε πολλούς αγώνες το χρόνο για φιλανθρωπικό σκοπό».

Και πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός είδαμε, ότι φέτος αδικήθηκε πολλές φορές! Πιστεύω, ότι η διαφορά με τον ΠΑΟΚ είναι πλασματική. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ποτέ πρόβλημα να πει ότι κάποιος είναι καλύτερος από αυτόν. Αν ρωτήσεις τον καθένα, όμως, όλη η Ελλάδα πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Ήταν ξεκάθαρο, αλλά… έφαγε πολύ κυνήγι. Κυνηγάνε όλοι τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Πρέπει αυτό να έχει κάποια όρια, όμως! Θα αντιδράσει ο κόσμος του Ολυμπιακού. Όπως και η ομάδα. Τη νέα σεζόν, θα δούμε καλύτερο Ολυμπιακό, ακόμα πιο δυνατό. Υπομονή, τελειώνει η φετινή χρονιά».

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης

Μόνο στα όνειρα Βιεϊρίνια...

Μόνο στα όνειρα Βιεϊρίνια...

Ονειρεύεται να ζήσει στον ΠΑΟΚ όσα απίστευτα έχει πετύχει ο Ολυμπιακός τα τελευταία πολλά χρόνια ο Πορτογάλος εξτρέμ… Μάλλον περπατάει… και εκείνος στα σύννεφα, όπως ο προπονητής του...

Ξανά στους κορυφαίους Σενεγαλέζους ο Σισέ! (pic)

Ξανά στους κορυφαίους Σενεγαλέζους ο Σισέ! (pic)

Ο Αφρικανός αμυντικός του Ολυμπιακού συνεχίζει να ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του, με τους συμπατριώτες του να τον τοποθετούν στους κορυφαίους Σενεγαλέζους παίκτες για ακόμη μία αγωνιστική.