Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παραμιλούν» με τον Ραντζέλοβιτς οι Σέρβοι!

«Παραμιλούν» με τον Ραντζέλοβιτς οι Σέρβοι!
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 - 00:47

Όπως γράψαμε και τη Δευτέρα (22/4) στο gavros.gr, o Λάζαρ Ραντζέλοβιτς «χτύπησε» και κόντρα στην Παρτιζάν. Με τον νεαρό εξτρέμ, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό, να σκοράρει με ωραίο διαγώνιο σουτ και να «σφραγίζει» τη νίκη (3-1) της Ραντνίσκι Νις απέναντι στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Ο Σέρβος εξτρέμ «λάμπει» στο σερβικό πρωτάθλημα. Και οι συμπατριώτες του «παραμιλούν» με τις επιδόσεις του. Είναι χαρακτηριστικό, ότι η ιστοσελίδα «Mozzartsport» του έβγαλε το… καπέλο, τονίζοντας ότι άξιζε τη μεταγραφή που πήρε το περασμένο καλοκαίρι στον Θρύλο!

Χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα των Σέρβων αναφέρει: «Ο Ραντζέλοβιτς ήταν πολύ επικίνδυνος για την Παρτιζάν και απέδειξε, γιατί πήρε μια μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, με αυτόν στην σύνθεση της, η ομάδα των Ελπίδων έχει πολλούς λόγους για να ελπίζει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αυτής της σεζόν».

Διαβάστε επίσης

Ο Σλιμανί ανοικτός για τον Θρύλο

Ο Σλιμανί ανοικτός για τον Θρύλο

Η προοπτική του Ολυμπιακού ενδιαφέρει τον Αλγερινό επιθετικό και οι «ερυθρόλευκοι» είναι μεταξύ των επιλογών του για την επόμενη σεζόν.

Μόνο στα όνειρα Βιεϊρίνια...

Μόνο στα όνειρα Βιεϊρίνια...

Ονειρεύεται να ζήσει στον ΠΑΟΚ όσα απίστευτα έχει πετύχει ο Ολυμπιακός τα τελευταία πολλά χρόνια ο Πορτογάλος εξτρέμ… Μάλλον περπατάει… και εκείνος στα σύννεφα, όπως ο προπονητής του...