Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Υποψήφιος για την Πόρτο ο Κούτρης, αλλά είναι δύσκολη περίπτωση»

«Υποψήφιος για την Πόρτο ο Κούτρης, αλλά είναι δύσκολη περίπτωση»
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 - 16:05

Μια περίπτωση που εξετάζει η Πόρτο για το αριστερό άκρο της άμυνάς της είναι και αυτή του Λεονάρντο Κούτρη. Αυτό αναφέρει και η πορτογαλική ιστοσελίδα «Noticias ao minuto» με τον σχετικό τίτλο του θέματος «Περίπλοκη περίπτωση ο παίκτης του Πέδρο Μαρτίνς».

Όπου μέσα γίνεται αναφορά στο ενδιαφέρον της Πόρτο για τον 24χρονο αμυντικό του Ολυμπιακού, που θεωρείται ως ιδανικός υποψήφιος για να πάρει τη θέση του Άλεξ Τέγιες στο ρόστερ, καθώς ο τελευταίος είναι στο στόχαστρο της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Με το σχετικό δημοσίευμα να αναφέρει πώς «Η Πόρτο είναι στην αγορά και αναζητά παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς είναι πιθανό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Τέγιες, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Πόρτο βρήκε στο πρόσωπο του Λεονάρντο Κούτρη έναν σοβαρό υποψήφιο για την θέση».

Στη συνέχεια, το ρεπορτάζ εξηγεί: «Ο Κούτρης είναι στην μεταγραφική λίστα των πρωταθλητών Πορτογαλίας. Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Κούτρη από τον ΠΑΣ Γιάννινα το 2017, δίνοντας 500.000 ευρώ και ο Πέδρο Μαρτίνς "εκτόξευσε" τον παίκτη, καθώς ήταν τη φετινή σεζόν από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού».

Τέλος μέσα στο άρθρο αναφέρεται ακόμα ότι «οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Κούτρη θα πρέπει να γνωρίζουν πώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να συζητήσει το ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη με λιγότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ».

Διαβάστε επίσης

«Ξύπνησαν» αναμνήσεις στην αναβίωση ενός αγώνα-θεσμού! (pics)

«Ξύπνησαν» αναμνήσεις στην αναβίωση ενός αγώνα-θεσμού! (pics)

Το ιστορικό Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός διεξήχθη ξανά για φιλανθρωπικό σκοπό, με τους Βετεράνους του Ολυμπιακού να κερδίζουν 4-3 εκείνους της Προοδευτικής. Πλήθος κόσμου στην ποδοσφαιρική «γιορτή», μεταξύ των οποίων οι Τ. Αγραφιώτης, Κ. Καραπαπάς, Χ. Τσιλιγκίρη, Φ. Μανωλιουδάκη, Σ. Αντωνάκου.