Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το οικογενειακό γεύμα των «ερυθρόλευκων»!

Το οικογενειακό γεύμα των «ερυθρόλευκων»!
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 - 21:41

Εξαιρετικό είναι το κλίμα που υπάρξει στις τάξεις του Ολυμπιακού από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν, κάτι το οποίο φάνηκε για ακόμη μία φορά την Μεγάλη Τετάρτη (24/04).

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε το τραπέζι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας σε γνωστό μαγαζί στον Πειραιά σε μία κίνηση που άρεσε σε όλους στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός και οι παίκτες του είχαν την ευκαιρία να περάσουν όμορφες στιγμές, να δείξουν για ακόμη μία φορά την ενότητα που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και να ανταλλάξουν ευχές ενόψει του Πάσχα.

Οι «ερυθρόλευκοι» υπενθυμίζουμε ότι θα προπονηθούν το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης (25/04) και στη συνέχεια θα έχουν άδεια μέχρι την Τρίτη του Πάσχα (30/04), όπου θα μπορέσουν να ξεκουραστούν, αλλά και να περάσουν όμορφες και οικογενειακές στιγμές με τα οικεία τους πρόσωπα.

Αδιαμφισβήτητα η κίνηση του Πέδρο Μαρτίνς έδειξε για ακόμη μία φορά το άριστο κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια των «ερυθρόλευκων», στέλνοντας μήνυμα ενόψει και της συνέχειας.

Διαβάστε επίσης

«Τελειώνει» ο Γκαγκάτσης από τη Superleague

«Τελειώνει» ο Γκαγκάτσης από τη Superleague

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έκανε παρέμβαση σχετικά με την απόφαση να μην απομακρυνθεί ο Βασίλης Γκαγκάτσης από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Λίγκας.

«Ξύπνησαν» αναμνήσεις στην αναβίωση ενός αγώνα-θεσμού! (pics)

«Ξύπνησαν» αναμνήσεις στην αναβίωση ενός αγώνα-θεσμού! (pics)

Το ιστορικό Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός διεξήχθη ξανά για φιλανθρωπικό σκοπό, με τους Βετεράνους του Ολυμπιακού να κερδίζουν 4-3 εκείνους της Προοδευτικής. Πλήθος κόσμου στην ποδοσφαιρική «γιορτή», μεταξύ των οποίων οι Τ. Αγραφιώτης, Κ. Καραπαπάς, Χ. Τσιλιγκίρη, Φ. Μανωλιουδάκη, Σ. Αντωνάκου.