Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ψάχνουν σανίδα... σωτηρίας για το ναυάγιο

Ψάχνουν σανίδα... σωτηρίας για το ναυάγιο
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 - 22:02
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Στις 17 Ιουλίου 2018, ημερομηνία που ο Τσέχος υπερσύμβουλος, Πετρ Φούσεκ ανακοινώθηκε επίσημα από τη FIFA διευκρινίστηκε ότι ο ρόλος του θα είναι ο εξής: «Η βοήθεια του προέδρου, του γενικού γραμματέα και του γενικού μάνατζμεντ της ΕΠΟ, ώστε να διασφαλίσει την καλύτερη οργανωτική και εκτελεστική εξουσία μέσα στην ομοσπονδία, προσφέροντας αρωγή με κατευθυντήριες οδηγίες, υποστηρίζοντας την καθημερινή λήψη αποφάσεων και οργανώνοντας τις καθημερινές λειτουργίες με σκοπό να υπάρξει ξεκάθαρη βελτίωση για πολύ συγκεκριμένα ζητήματα, μέσα σε ορισμένο χρόνο».

Όμως, παρά την προαναφερόμενη βοήθεια στην ΕΠΟ τα έκαναν μαντάρα, απόδειξη ότι στο τελευταίο ΔΣ της ομοσπονδίας ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Χέρμπερτ Χούμπελ, απείλησε ωμά με Grexit. Παρότι ο Φούσεκ τους είχε όλους από κοντά, καθώς έδωσε το παρών μέχρι και σε σεμινάρια διαιτησίας, αν και ανακοινώθηκε ότι δεν είχε σχετική αρμοδιότητα! Το παρών έδωσε και σε συνεδριάσεις αρκετών επιτροπών. Επίσης, το γεγονός ότι ο Τσέχος παρεμβαίνει για όλους και για όλα (μέχρι και για τη διαιτησία) δείχνει και την ανυπαρξία κάποιων στο Πάρκο Γουδή!

Η ΕΠΟ όσο και αν επικοινωνιακά δεν της έχει... ξεφύγει, βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, μάλιστα απειλείται με Grexit για δεύτερη χρονιά. Και πέρσι, τέτοια εποχή το.. τοπίο «έγραφε» Grexit, αφού πάλι η FIFA είχε... νεύρα λόγω ανεπαρκούς διοίκησης (σ.σ. πρόεδρος Γραμμένος ακούει;), πιο συγκεκριμένα τους καταλογίζουν ότι δεν πήραν μέτρα για την καταπολέμηση της βίας και των «στημένων αγώνων», όπως και για άλλα θέματα.

Τι κάνουν από την ομοσπονδία μπροστά σε αυτό τον κίνδυνο; Σύμφωνα με πληροφορίες στους ξένους ...διαφημίζουν την πολύ καλή συνεργασία που έχει ο Φούσεκ με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο!

Διαβάστε επίσης

«Τελειώνει» ο Γκαγκάτσης από τη Superleague

«Τελειώνει» ο Γκαγκάτσης από τη Superleague

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έκανε παρέμβαση σχετικά με την απόφαση να μην απομακρυνθεί ο Βασίλης Γκαγκάτσης από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Λίγκας.

Η «εκτόξευση» των… παλιών!

Η «εκτόξευση» των… παλιών!

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε να βγάλει τον καλύτερο εαυτό από τους Φορτούνη, Ομάρ, Κούτρη και Σισέ, οι οποίοι ήταν από τους λίγους παίκτες που παρέμειναν από το περυσινό ρόστερ των «ερυθρόλευκων».

Το οικογενειακό γεύμα των «ερυθρόλευκων»!

Το οικογενειακό γεύμα των «ερυθρόλευκων»!

Με πρωτοβουλία του Πέδρο Μαρτίνς σύσσωμη η ομάδα του Θρύλου γευμάτισε σε γνωστό μαγαζί στον Πειραιά, ανταλλάσσοντας ευχές ενόψει Πάσχα και δείχνοντας για ακόμη μία φορά το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις του Ολυμπιακού.

«Ξύπνησαν» αναμνήσεις στην αναβίωση ενός αγώνα-θεσμού! (pics)

«Ξύπνησαν» αναμνήσεις στην αναβίωση ενός αγώνα-θεσμού! (pics)

Το ιστορικό Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός διεξήχθη ξανά για φιλανθρωπικό σκοπό, με τους Βετεράνους του Ολυμπιακού να κερδίζουν 4-3 εκείνους της Προοδευτικής. Πλήθος κόσμου στην ποδοσφαιρική «γιορτή», μεταξύ των οποίων οι Τ. Αγραφιώτης, Κ. Καραπαπάς, Χ. Τσιλιγκίρη, Φ. Μανωλιουδάκη, Σ. Αντωνάκου.