Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «εκτόξευση» των… παλιών!

Η «εκτόξευση» των… παλιών!
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 - 23:15

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη φετινή σεζόν αποφασισμένος να «χτίσει» από την αρχή μία ομάδα που θα παίζει το ποδόσφαιρο που θα θέλουν όλοι στις τάξεις των «ερυθρόλευκων».

Κάτι το οποίο έγινε μέχρι ένα σημείο πράξη, με τους Πειραιώτες να αποδίδουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, το καλύτερο στην Ελλάδα, να πετυχαίνουν 101 γκολ με ένα γκολ να απομένει και να χάνουν ένα πρωτάθλημα, έπειτα από κάποια δικά τους λάθη, στο οποίο βέβαια όλοι έχουν δει τι έχει συμβεί.

Σε κάθε περίπτωση η φετινή χρονιά με τον Πέδρο Μαρτίνς στο «τιμόνι» της ομάδας έδειξε ότι είναι πολύ ενθαρρυντική ενόψει της συνέχειας, κάτι το οποίο φαίνεται και από την ανταπόκριση του κόσμου του Θρύλου σε όλους τους αγώνες των Πειραιωτών.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού κατάφερε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο με παίκτες που δεν είχαν παίξει ξανά μεταξύ τους.

Άλλωστε, πολλοί λίγοι ήταν οι παίκτες που παρέμειναν από το περυσινό ρόστερ των Πειραιωτών και φέτος στην ομάδα. Εκείνοι που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο σύνολο που δημιούργησε ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν οι Κώστας Φορτούνης, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Παπέ Αμπού Σισέ και Λεονάρντο Κούτρης.

Ο τεχνικός του Θρύλου μπόρεσε να πάρει τα μέγιστα και από τους 4 αυτούς ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι γνώριζαν την ομάδα και κατόρθωσαν να πραγματοποιήσουν ίσως τις καλύτερες χρονιές της καριέρας τους.

Κάτι στο οποίο έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να τα καταφέρουν ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έβγαλε τον καλύτερο εαυτό από τους… παλιούς, ενώ βάλει πολύ γρήγορα στο κλίμα και τους νεοφερμένους παίκτες της ομάδας. Σε αυτό βέβαια βοήθησε και η παρουσία των Τοροσίδη, Αβραάμ, Μπουχαλάκη, Τσιμίκα, οι οποίοι επέστρεψαν στους Πειραιώτες τη φετινή σεζόν.

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι οι… παλιοί «εκτοξεύτηκαν» τη φετινή σεζόν, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, με τον Μαρτίνς να τους βοηθάει στο να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Διαβάστε επίσης

Όπου κι αν βρίσκεσαι, θα ακολουθήσω…

Όπου κι αν βρίσκεσαι, θα ακολουθήσω…

Τεράστια η στήριξη των ΓΑΥΡΩΝ τη φετινή σεζόν, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας! Τα γήπεδα της επαρχίας «κοκκίνισαν» για τα καλά, κάνοντας τους ποδοσφαριστές του Ολυμπιακού να νιώθουν σαν στο «σπίτι» τους...

«Τελειώνει» ο Γκαγκάτσης από τη Superleague

«Τελειώνει» ο Γκαγκάτσης από τη Superleague

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έκανε παρέμβαση σχετικά με την απόφαση να μην απομακρυνθεί ο Βασίλης Γκαγκάτσης από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Λίγκας.