ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Πεντάρα, 3 στα 3 στο πρωτάθλημα... και τώρα Τότεναμ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Τελειώνει» ο Γκαγκάτσης από τη Superleague

«Τελειώνει» ο Γκαγκάτσης από τη Superleague
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 - 23:03

Ολοένα και πιο κοντά στην απομάκρυνση του Βασίλη Γκαγκάτση από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Λίγκας.

Μπορεί τα μέλη της Superleague να τον κάλυψαν και να παραμένει στο πόστο παρά το γεγονός ότι έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε 5ετή φυλάκιση για την υπόθεση με την «Κάρτα Υγείας» της ΕΠΟ, ωστόσο, όπως φαίνεται ο κλοιός σφίγγει.

Μετά από τις δηλώσεις του προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, ο οποίος απείλησε ακόμη και με Grexit, σειρά ήρθε η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, η οποία έκανε παρέμβαση σχετικά με την απόφαση να μην απομακρυνθεί ο Βασίλης Γκαγκάτσης από τη θέση του στην Λίγκα.

Η Επιτροπή Παρακολούθησης της ΕΠΟ ζήτησε από την διοργανώτρια αρχή την σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ Γκαγκάτση και λίγκας το 2016, καθώς και την πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ. του συνεταιρισμού με την οποία διατηρήθηκε στο πόστο του.

Όπως φαίνεται μετά και από την παρέμβαση της ΕΠΟ ο Βασίλης Γκαγκάτσης βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στο να απομακρυνθεί από τη Superleague, όπως δηλαδή προβλέπει ρητά ο κανονισμός, μετά την πρωτόδικη καταδίκη του.

Διαβάστε επίσης

Η «εκτόξευση» των… παλιών!

Η «εκτόξευση» των… παλιών!

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε να βγάλει τον καλύτερο εαυτό από τους Φορτούνη, Ομάρ, Κούτρη και Σισέ, οι οποίοι ήταν από τους λίγους παίκτες που παρέμειναν από το περυσινό ρόστερ των «ερυθρόλευκων».

Το οικογενειακό γεύμα των «ερυθρόλευκων»!

Το οικογενειακό γεύμα των «ερυθρόλευκων»!

Με πρωτοβουλία του Πέδρο Μαρτίνς σύσσωμη η ομάδα του Θρύλου γευμάτισε σε γνωστό μαγαζί στον Πειραιά, ανταλλάσσοντας ευχές ενόψει Πάσχα και δείχνοντας για ακόμη μία φορά το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις του Ολυμπιακού.