Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όπου κι αν βρίσκεσαι, θα ακολουθήσω…

Όπου κι αν βρίσκεσαι, θα ακολουθήσω…
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 - 00:01

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην κατέκτησε τίτλο τη φετινή σεζόν, ωστόσο «κέρδισε» κάτι πολύ σημαντικό. Τον κόσμο του! Και αυτό ήταν φανερό κάθε Κυριακή φέτος, όχι μόνο στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά παντού. Όπως λέει και το σύνθημα των Πειραιωτών: «Θα είναι παντού κοντά η Θύρα η 7».

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έπαιξε ωραία μπάλα, πρόσφερε θέαμα σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και έβαλε γερές βάσεις στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας τους ΓΑΥΡΟΥΣ να μην χάνουν ματς στον Ναό, αλλά και μακριά από αυτόν! Κάτι που επαναλήφθηκε και στη Λαμία, την περασμένη Κυριακή (21/4). Με τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς να δίνουν βροντερό «παρών» στο ΔΑΚ της πόλης της Φθιώτιδας, τραγουδώντας για την αγαπημένη τους ομάδα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν να λένε για την αδιάκοπη και «θερμή» υποστήριξη των ΓΑΥΡΩΝ τη φετινή χρονιά. Όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός έδρας!

Τα γήπεδα της επαρχίας «κοκκίνισαν» για τα... καλά, κάνοντας τους ποδοσφαριστές του Θρύλου να νιώθουν σαν στο «σπίτι» τους! Από την Νέα Σμύρνη ως την Τρίπολη και την Κρήτη.

Οι ΓΑΥΡΟΙ όλης της Ελλάδας περίμεναν πώς και πώς κάθε Κυριακή για να απολαύσουν μπάλα, θέαμα. Για να φωνάξουν «Ολυμπιακός» δυνατά! Σε κάθε περιοχή που έπαιζε η ομάδα.

Και αυτό είναι το καλύτερο σημάδι για την επόμενη χρονιά, στην οποία ο Θρύλος σκοπεύει να επιστρέψει στην κορυφή…

Διαβάστε επίσης

Πρωτομαγιά έχει κούπα!

Πρωτομαγιά έχει κούπα!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού είναι μια νίκη μακριά από την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος.

Η «εκτόξευση» των… παλιών!

Η «εκτόξευση» των… παλιών!

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε να βγάλει τον καλύτερο εαυτό από τους Φορτούνη, Ομάρ, Κούτρη και Σισέ, οι οποίοι ήταν από τους λίγους παίκτες που παρέμειναν από το περυσινό ρόστερ των «ερυθρόλευκων».