Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η διαφάνεια αγνοείται ακόμη και αν υπάρχει κίνδυνος Grexit

Η διαφάνεια αγνοείται ακόμη και αν υπάρχει κίνδυνος Grexit
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 - 08:51
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Θα είχε ενδιαφέρον να δίνονταν στη δημοσιότητα τόσο η έκθεση του Χούμπελ για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όσο και η τελευταία (προ ενός μηνός) επιστολή της Σαμούρα που όπως και ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης, έτσι και η Γενική Γραμματέας της FIFA χτυπούν το.... καμπανάκι του Grexit. Αν γινόταν αυτό, οι Ελληνες φίλαθλοι θα μπορούσαν να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Άραγε η FIFA και η UEFA δεν θέλουν διαφάνεια; Ποιος είναι ο λόγος που ο κίνδυνος για GREXIT δεν αποτυπώθηκε ούτε στο Δελτίο Τύπου σχετικά με τα πεπραγμένα του ΔΣ της ΕΠΟ που έγινε στις 9 Απριλίου; Και το... πρωτοφανές έχει να κάνει με το ότι ο Χούμπελ το είπε όσο «πιο ωμά γινόταν», σύμφωνα με τα λόγια του.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, για πολλοστή φορά συναντήθηκαν οι Βασιλειάδης, Γραμμένος και για πολλοστή φορά δεν ανακοινώθηκε τίποτα, ούτε πριν, ούτε μετά. Το ραντεβού τους έγινε προχθές και το γεγονός ότι κρατήθηκε μυστικό, αφενός δείχνει έλλειψη σοβαρότητας, αφετέρου βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει διαφάνεια. Τέτοιες συναντήσεις ποτέ στο παρελθόν δεν έμεναν ιδιωτικές και ταυτόχρονα εκδίδονταν και Δελτία Τύπου! Όμως, «εξυγίανση» σημαίνει απόλυτο σκοτάδι...

Διαβάστε επίσης

Νέα σενάρια για Κούτρη

Νέα σενάρια για Κούτρη

Αγγλικό δημοσίευμα αναφέρεται στις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού σχετικά με τον αριστερό μπακ των «ερυθρόλευκων».