Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το δεύτερο καλύτερο σερί στην Ευρώπη

Το δεύτερο καλύτερο σερί στην Ευρώπη
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 - 09:27

Ένα πολύ καλό σερί νικών «τρέχει» ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» με αφετηρία το ματς με την ΑΕΚ, για την 21η αγωνιστική στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου νίκησαν 4-1 με ανατροπή και 4 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, μετρούν μόνο επιτυχίες.

Μετά και το «διπλό» στη Λαμία έφτασαν τις 9 και έχουν την ευκαιρία να κλείσουν τη σεζόν με 10, εφόσον πάρουν μια ακόμα εκτός έδρας νίκη την τελευταία αγωνιστική στη Λάρισα, κόντρα στην ΑΕΛ.

Το ζητούμενο, όμως, είναι άλλο. Αυτό το σερί με τα 9 νικηφόρα ματς είναι το δεύτερο καλύτερο στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Η μοναδική ομάδα που έχει καλύτερη επίδοση συνεχόμενων νικών από τον Θρύλο είναι η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα με 11. Με τους «ερυθρολεύκους» να ακολουθούν τους «πολίτες» με τα συνεχόμενα τρίποντα που έχουν στην Superleague.

Την πρώτη εξάδα συμπληρώνουν η Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 7 σερί νίκες, ενώ έπονται με 6 τρίποντα στη σειρά ο Άγιαξ, η Πόρτο και η Λίβερπουλ. Σίγουρα έχει μεγάλη σημασία αυτό για τον Ολυμπιακό!

Διαβάστε επίσης

Μια ενδεκάδα MVP αγωνιστικής

Μια ενδεκάδα MVP αγωνιστικής

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, αυτή που έχει και τους περισσότερους πολυτιμότερους στη φετινή Superleague.