Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεφτίλισαν τα πάντα για το Κύπελλο των Πρεσπών

Ξεφτίλισαν τα πάντα για το Κύπελλο των Πρεσπών
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 - 13:27

Δεν έχουν καμία... τσίπα πάνω τους. Όλα για την... εξυγίανση, στο «βωμό» της. Για να περάσει ο ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου. Δεν τους έφτανε το Πρωτάθλημα των Πρεσπών, αλλά ήθελαν να έχουν και Κύπελλο των Πρεσπών. Αυτή είναι η κατάντιά τους...

Διαιτητικά «εγκλήματα» τόσο στον πρώτο όσο και στον δεύτερο ημιτελικό με τον Αστέρα. Ο Κουμπαράκης ήταν στην Τούμπα, ο Ευαγγέλου στην ρεβάνς της Τρίπολης. Δεν έχει προηγούμενο το σπρώξιμο. «Πριονοκορδέλα» πέρασαν τους Αρκάδες στα δύο αυτά ματς για να περάσει ο ΠΑΟΚ στον τελικό. Με απίθανες υποδείξεις, με «όργια» υπέρ της ομάδας του Σαββίδη.

Στην Τούμπα γκολ οφ σάιντ του Μάτος, στον πρώτο ημιτελικό, για το 1-0. Ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει ποτέ. Αλλά όλα στο «βωμό» της... εξυγίανσης. «Καθαρίζουν» τις ομάδες με τον τρόπο τους! Όλα για τον ΠΑΟΚ!

Για να φτάσουμε και στη ρεβάνς, χθες, στην Τρίπολη. Με... πρωταγωνιστή τον Ευαγγέλου. Τον διαιτητή από την ΕΠΣ Αθηνών. Επιθετικό φάουλ-εφεύρεση του Τσιλιανίδη στον Ίνγκασον. Ακόμα και ο Σαββίδης παραδέχθηκε ότι δεν υπήρχε, για να καταλάβετε. Από έναν ανίκανο διαιτητή. Δεν το έκανε πρώτη φορά, έχει και παρελθόν.

Στον πρώτο γύρο, στο Περιστέρι, «έχασε» την μπουνιά-πέναλτι του Γιαννούλη στον Ποντένσε, ενώ ήταν δίπλα. Πέρσι, στο ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο «Γ. Καραϊσκάκης» είχε δώσει πέναλτι υπέρ των «πράσινων» σε μαρκάρισμα εκτός περιοχής. Ακόμα και οι παίκτες του ΠΑΟ δεν πίστευαν ότι καταλόγισε πέναλτι και όχι φάουλ.

Απίθανα πράγματα από τον Ευαγγέλου, αλλά παρότι έχει κάνει τόσα πολλά «εγκλήματα», η... εξυγίανση τον διατηρεί στους πίνακες και τον ορίζει να σφυρίζει ματς!

Διαβάστε επίσης

Βασικός στη Λάρισα

Βασικός στη Λάρισα

Ο Πέδρο Μαρτίνς προορίζει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο για την αρχική ενδεκάδα του Θρύλου, στο ματς της 30ής αγωνιστικής.

Έτοιμος ο Τοροσίδης

Έτοιμος ο Τοροσίδης

Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με την ΑΕΛ.

Ο Σα και ο Ρομπέρτο

Ο Σα και ο Ρομπέρτο

Ιδανικός τερματοφύλακας για τον Ολυμπιακό ο Πορτογάλος, αλλά ιδανικός ξέρουμε πως είναι και ο Ισπανός.