Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ για τον Κούτρη»

«Τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ για τον Κούτρη»
Σάββατο, 27 Απριλίου 2019 - 10:28

Ένα από τα ονόματα παικτών του Ολυμπιακού που «παίζουν» πολύ τον τελευταίο καιρό σε μεταγραφικά σενάρια είναι του Λεονάρντο Κούτρη. Ο διεθνής αριστερός μπακ ακούγεται ως υποψήφιος για πολλές ομάδες, οι οποίες τον έχουν στη μεταγραφική τους... ατζέντα.

Μεταξύ αυτών είναι και η Γουέστ Χαμ. Όπως αναφέρει και το «sportwitness.co.uk», οι Άγγλοι έκαναν την κρούση τους στον Ολυμπιακού. Χτύπησαν την... πόρτα του Θρύλου για τον αριστεροπόδαρο μπακ. Και η απάντηση που πήραν, όπως την μεταφέρει η αγγλική ιστοσελίδα ήταν συγκεκριμένη για τον 23χρονο παίκτη.

Πώς θα χρειαστούν «τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ για τον Κούτρη», εάν θελήσουν να τον κάνουν επίσημη πρόταση για να τον αποκτήσουν το προσεχές καλοκαίρι. Κάτι ανάλογο είχε γραφτεί προ ημερών στον πορτογαλικό Τύπο, με αφορμή το ενδιαφέρον την Πόρτο για τον Λεονάρντο.

Διαβάστε επίσης

Ο Καμαρά ψηλά στη λίστα της Γουότφορντ

Ο Καμαρά ψηλά στη λίστα της Γουότφορντ

Στον αγγλικό σύλλογο θεωρούν ότι ο μέσος του Ολυμπιακού μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Αμπντουλαγιέ Ντουκουρέ που λογικά θα πουληθεί.

Ο Σισέ και οι θέσεις των ξένων

Ο Σισέ και οι θέσεις των ξένων

Ο Σενεγαλέζος μέχρι τώρα δεν έπιανε θέση, καθώς ήταν μεταξύ των 3 ξένων κάτω των 23 που μπορούν να έχουν οι ομάδες στο ρόστερ. Κάτι που αλλάζει τη νέα σεζόν, καθώς θα γίνει 24 τον Σεπτέμβριο.

«Κατάσκοποι» του Θρύλου στο Κόπα Άφρικα

«Κατάσκοποι» του Θρύλου στο Κόπα Άφρικα

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν ανθρώπους στα γήπεδα της Αιγύπτου για να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση. Τόσο για την παρουσία των παικτών τους που θα είναι εκεί όσο και αναζητώντας νέους Σισέ και Καμαρά.