Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Καμαρά ψηλά στη λίστα της Γουότφορντ

Ο Καμαρά ψηλά στη λίστα της Γουότφορντ
Σάββατο, 27 Απριλίου 2019 - 11:12

Ένα ντόμινο κινήσεων με Ολυμπιακό, Γουότφορντ, Μαντί Καμαρά, Αμπντουλαγιέ Ντουκουρέ είναι στο... κάδρο! Πώς έχουν όλα αυτά σχέση; Η αγγλική ομάδα είναι αρκετά πιθανό να πουλήσει το καλοκαίρι τον Γάλλο μέσο. Τον απέκτησε το 2016 από την Ρεν δαπανώντας 10 εκατομμύρια ευρώ, με την αξία του πλέον να έχει «εκτοξευτεί» κοντά στα 25 εκατ. ευρώ. Ο 26χρονος μέσος είναι στο στόχαστρο αρκετών ομάδων που τον παρακολουθούν και είναι αρκετά πιθανό το καλοκαίρι να αφήσει την Γουότφορντ για κάποιον άλλο σύλλογο στη νησί.

Με τον Μαντί Καμαρά να μπαίνει το «παιχνίδι» ως υποψήφιος αντικαταστάτης του. Όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας είναι ο Πότζο, όπως και της Ουντινέζε που είχε κάνει μια κρούση στον Ολυμπιακό για τον χαφ από τη Γουινέα. Οι δύο παίκτες, Ντουκουρέ και Καμαρά, παίζουν την ίδια θέση, έχουν παρόμοια αγωνιστικά χαρακτηριστικά, αντίστοιχο στιλ και προσφέρουν και γκολ.

Με την αγγλική ομάδα να είναι σε θέση να προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 15 εκατ. ευρώ για τον 22χρονο «ερυθρόλευκο» χαφ, καθώς η κρούση της Ουντινέζε στον Θρύλο για τον Καμαρά ήταν αρχικά 8 εκατομμύρια και ανέβηκε στα 11, με τα οικονομικά δεδομένα στην Αγγλία να είναι ακόμα καλύτερα...

Διαβάστε επίσης

Ο Σισέ και οι θέσεις των ξένων

Ο Σισέ και οι θέσεις των ξένων

Ο Σενεγαλέζος μέχρι τώρα δεν έπιανε θέση, καθώς ήταν μεταξύ των 3 ξένων κάτω των 23 που μπορούν να έχουν οι ομάδες στο ρόστερ. Κάτι που αλλάζει τη νέα σεζόν, καθώς θα γίνει 24 τον Σεπτέμβριο.

«Κατάσκοποι» του Θρύλου στο Κόπα Άφρικα

«Κατάσκοποι» του Θρύλου στο Κόπα Άφρικα

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν ανθρώπους στα γήπεδα της Αιγύπτου για να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση. Τόσο για την παρουσία των παικτών τους που θα είναι εκεί όσο και αναζητώντας νέους Σισέ και Καμαρά.