Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σισέ και οι θέσεις των ξένων

Ο Σισέ και οι θέσεις των ξένων
Σάββατο, 27 Απριλίου 2019 - 11:58

Ένα θέμα που έχει το ενδιαφέρον του ενόψει της νέας χρονιάς είναι οι θέσεις των ξένων, των παικτών δηλαδή που δεν έχουν κοινοτικό διαβατήριο. Κι αυτό διότι κάθε ομάδα μπορεί να έχει πέντε, αλλά και 3 κάτω των 23. Σε αυτή την κατηγορία είναι τόσο ο Καμαρά όσο και ο Σισέ.

Με τον Σενεγαλέζο πλέον να αλλάζει... κατηγορία. Τον Σεπτέμβριο θα γίνει 24 και αυτό σημαίνει πώς θα λογίζεται ως ξένος, καθώς δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο. Αντίθετα, ο Καμαρά παραμένει ακόμα μέσα σε αυτή τη λίστα. Το οποίο σημαίνει πώς ο Σενεγαλέζος αμυντικός θα πιάνει μια από τις 5 θέσεις των ξένων.

Οπότε αυτό θα παίξει το ρόλο και του και στον προγραμματισμό και τις επιλογές των ξένων παικτών ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Διαβάστε επίσης

Και στο Γουέμπλεϊ ο Θρύλος!

Και στο Γουέμπλεϊ ο Θρύλος!

Ο Χρήστος Θέος και ο Ζαχαρίας Πασχαλίδης βρίσκονται στο Λονδίνο και παρακολουθούν τις εργασίες του 28ου Isokinetic Medical Group Conference.

Ο Καμαρά ψηλά στη λίστα της Γουότφορντ

Ο Καμαρά ψηλά στη λίστα της Γουότφορντ

Στον αγγλικό σύλλογο θεωρούν ότι ο μέσος του Ολυμπιακού μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Αμπντουλαγιέ Ντουκουρέ που λογικά θα πουληθεί.