Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και στο Γουέμπλεϊ ο Θρύλος!

Και στο Γουέμπλεϊ ο Θρύλος!
Σάββατο, 27 Απριλίου 2019 - 14:12

Ο Ολυμπιακός εξελίσσεται συνεχώς και σε όλους τους τομείς. Μεταξύ άλλων και στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης τραυματισμών. Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού μαζί με τον γιατρό της ομάδας Χρήστο Θέο, δουλεύουν καθημερινά σε αρμονία, προκειμένου να βρίσκονται μονίμως μπροστά στις εξελίξεις και να προλαμβάνουν, αλλά και να θεραπεύουν γρήγορα και με αποτελεσματικότητα, οποιονδήποτε τραυματισμό προκύψει κατά τη διάρκεια μιας απαιτητικής σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτής της εξέλιξης, ο ίδιος ο ιατρός της ομάδας μας και Διευθυντής Ορθοπαιδικός του θεραπευτηρίου Metropolitan, ο Χρήστος Θέος, μαζί με τον γυμναστή της ομάδας μας, Ζαχαρία Πασχαλίδη, παρακολουθούν από κοντά τις εργασίες του 28ου Isokinetic Medical Group Conference, το οποίο διεξάγεται τις ημερομηνίες 27, 28 και 29 Απριλίου, στο Στάδιο Γούμπλεϊ του Λονδίνου.

Ο κ. Θέος είναι βασικός ομιλητής και συντονιστής στρογγυλής τραπέζης, με θέμα την Πρόληψη λοιμωδών νοσημάτων για αθλητές κορυφαίου επιπέδου (Preventing Infective Illness in the Elite Athlete), μαζί με τον Βραζιλιάνο ομόλογό του, κ. Πεντρινέλι. Ο Χρήστος Θέος θα καταθέσει την εμπειρία του στους συναδέλφους του, ενώ μαζί με τον κ. Πεντρινέλι, θα κατευθύνουν την εξέλιξη της συζήτησης και της ανταλλαγής απόψεων.

Οι εργασίες του ιδιαιτέρως σημαντικού συνεδρίου είναι σε εξέλιξη και ο Ολυμπιακός είναι, όπως συνηθίζει, παρών. Όπως κάνει σε όλα τα μεγάλα αθλητικά events, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης

Η απόφαση του Λοντίγκιν

Η απόφαση του Λοντίγκιν

Ο λόγος που ο Ρώσος γκολκίπερ έφυγε από την Ζενίτ, αλλά και γιατί δεν θα γυρίσει στην ρωσική ομάδα.

Ο Σισέ και οι θέσεις των ξένων

Ο Σισέ και οι θέσεις των ξένων

Ο Σενεγαλέζος μέχρι τώρα δεν έπιανε θέση, καθώς ήταν μεταξύ των 3 ξένων κάτω των 23 που μπορούν να έχουν οι ομάδες στο ρόστερ. Κάτι που αλλάζει τη νέα σεζόν, καθώς θα γίνει 24 τον Σεπτέμβριο.