Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος των 101 γκολ, σε μια ξεχωριστή λίστα ευρωπαϊκών ομάδων

Ο Θρύλος των 101 γκολ, σε μια ξεχωριστή λίστα ευρωπαϊκών ομάδων
Σάββατο, 27 Απριλίου 2019 - 14:39

Μετά από μια τριετία ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεπεράσει τα 100 γκολ στη σεζόν. Η προηγούμενη αγωνιστική περίοδος που οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πετύχει κάτι ανάλογο ήταν το 2015/16. Από εκείνο το σημείο και μετά δεν είχαν ανάλογες επιθετικές επιδόσεις, σε όλες τις διοργανώσεις ανά σεζόν. Φέτος αυτό άλλαξε και σκόραραν πάλι τριψήφιο αριθμό τερμάτων, ενώ η περίοδος ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί.

Ο Θρύλος έφτασε στη Λαμία τα 100 γκολ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Φορτούνη, ενώ με το τέρμα του Χασάν «έσπασαν» το φράγμα και συνεχίζει έχοντας 101 στο γήπεδοι και 103 συνολικά, αφού έχει πάρει το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στα χαρτιά με 3-0 μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Μια επίδοση σημαντικών, διότι τοποθετεί τον Ολυμπιακό σε ένα κλειστό γκρουπ ομάδων στην Ευρώπη με 100+ γκολ στη σεζόν 2018/19. Με τον Ολυμπιακό να είναι μέσα σε αυτό!

Κάτι που δεν έχουν σημειώσει ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Ντόρτμουντ και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Κι αυτό λέει πολλά για τη φετινή πορεία του Θρύλου. Σε ό,τι αφορά την κορυφαία τριάδα ομάδων στην Ευρώπη, καλύτερη επίθεση από όλες έχει η Μάντσεστερ Σίτι με 157 γκολ και την ακολουθούν η Παρί Σεν Ζερμέν με 133 και η Μπαρτσελόνα με 132 γκολ, αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης

Η απόφαση του Λοντίγκιν

Η απόφαση του Λοντίγκιν

Ο λόγος που ο Ρώσος γκολκίπερ έφυγε από την Ζενίτ, αλλά και γιατί δεν θα γυρίσει στην ρωσική ομάδα.

Και στο Γουέμπλεϊ ο Θρύλος!

Και στο Γουέμπλεϊ ο Θρύλος!

Ο Χρήστος Θέος και ο Ζαχαρίας Πασχαλίδης βρίσκονται στο Λονδίνο και παρακολουθούν τις εργασίες του 28ου Isokinetic Medical Group Conference.