Ντουντούκα
Τρίμπαλο και τα φιλιά μας στην όμορφη Θεσσαλονίκη...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Χρόνια Πολλά σε όλους γεμάτα υγεία, αγάπη και δημιουργία!»

«Χρόνια Πολλά σε όλους γεμάτα υγεία, αγάπη και δημιουργία!»
Σάββατο, 27 Απριλίου 2019 - 20:00

Τις ευχές του σε όλη την «ερυθρόλευκη» οικογένεια, στον κόσμο του Ολυμπιακού, στα μέλη της ομάδας, στα πολλά εκατομμύρια φιλάθλους που έχει ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος σε κάθε άκρη του πλανήτη, έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ηγέτης του Θρύλου, ο οποίος έχει συμβάλει στην απογείωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, δηλαδή και της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, μέσω του λογαριασμού του στο facebook ευχήθηκε για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, στέλνοντας τα χρόνια πολλά του, αλλά και τις ευχές του για Καλή Ανάσταση σε όλους τους Έλληνες.

Στο μήνυμά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τονίζει: «Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα και Χρόνια Πολλά σε όλους γεμάτα υγεία, αγάπη και δημιουργία!».

Κι αυτό έχει μεγάλη σημασία. Διότι έχοντας την υγειά μας, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Όρεξη για δουλειά να υπάρχει, επιμονή και υπομονή και στο τέλος, φτάνουμε στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέση.

Κι αυτές οι τρεις λέξεις, υγεία, αγάπη και δημιουργία είναι αναγκαίες και απαραίτητες στις δύσκολες εποχές που περνάμε...

Διαβάστε επίσης

Γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια

Γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια

Ναι, αν και είναι Μεγάλο Σάββατο η προπαγάνδα της πλάκας το κατάφερε κι αυτό. Πως η υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 έγινε... σκόνη και θρύψαλα.