Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλουν και οι δύο να συνεχίσουν μαζί

Θέλουν και οι δύο να συνεχίσουν μαζί
Κυριακή, 28 Απριλίου 2019 - 15:53

Ο Κώστας Φορτούνης πραγματοποιεί μια φανταστική σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο αρχηγός εκτός από τα τέρματα που έχει σημειώσει με τα «ερυθρόλευκα» σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει και αρκετές ασίστ μοιράζοντας εξαιρετικά το παιχνίδι της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Είναι γνωστό ότι είναι κοινή επιθυμία τόσο του Ολυμπιακού όσο και του ίδιου του Κώστα Φορτούνη ώστε οι δύο πλευρές να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Βέβαια ο αρχηγός έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ωστόσο όπως δήλωσε και πριν από αρκετές ημέρες σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» θέλει να παραμείνει στον Πειραιά για πολλά χρόνια ακόμα. Και φυσικά το ίδιο επιθυμούν και οι «ερυθρόλευκοι».

Διαβάστε επίσης

Ραζβάν, δες τι κάνουν οι σωστοί προπονητές... (vids)

Ραζβάν, δες τι κάνουν οι σωστοί προπονητές... (vids)

Ο Μάτος δεν τήρησε το fair play στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Λαμία, με τον Λουτσέσκου να παραμένει... απαθής. Ας παραδειγματιστούν από τον τεχνικό της Λιντς, Μαρσέλο Μπιέλσα. Δείτε τι έκανε στο ματς με την Άστον Βίλα, όταν η ομάδα του δεν το τήρησε και σκόραρε.

Δεύτερος στον κόσμο ο Θρύλος!

Δεύτερος στον κόσμο ο Θρύλος!

Το σερί των 9 νικών των «ερυθρολεύκων» ακολουθεί αυτό της Μάντσεστερ Σίτι που έχει 12 και είναι στην κορυφή, σε παγκόσμιο επίπεδο.